Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Foto en film

Fotojaaroverzicht 2022 – Sandra Boerlage

December is de maand van de lijstjes… In het Fotojaaroverzicht 2022 laten wij het jaar zien door de ogen van 31 onderwaterfotografen – elke dag één. Vandaag de drie favorieten van Sandra Boerlage.

Hamerhaaien

Begin november heb ik een fantastische reis gemaakt met een live-aboard naar de Cocos-eilanden. Een hele nieuwe ervaring van duiken voor mij: veel stroming, weinig kleur en niet scharrelen langs mooie riffen voor macroleven, maar vooral veel groot leven. Geheel buiten mijn comfortzone, maar zeker de moeite waard. Het was dan ook een geweldige ervaring om voor het eerst oog in oog te komen met hamerhaaien.

Tandbaars

Tijdens mijn EK reis naar Portugal heb ik de gelegenheid gehad om tijdens de oefendagen te genieten van de grote baarzen die op locatie zwommen. Voor mij echt lang geleden dat ik oog en oog was met zo’n joekel en ik was dan ook blij dat ik deze foto kon maken.

Klein gekleurd visje

Visportret is voor menig duiker een uitdaging en ook voor mij. Ook deze foto is genomen tijdens de oefendagen van het EK in Portugal. De kleuren van deze vis spraken mij erg aan en het was dan ook zeker de moeite waard om het kleurige dier vast te leggen. Helaas waren het geen stilzitters en moest je het echt hebben van een lucky shot, voor het EK zelf heb ik me dan ook niet laten verleiden tot dit schattige beestje maar heb ik gekozen voor een ander visportret.

31 fotografen werken mee aan het Fotojaaroverzicht 2022. Elke dag van december wordt er een fotograaf toegevoegd.
Wil je het complete overzicht tot nu toe zien?

Meer van Sandra Boerlage op DuikeninBeeld 


Foto-album

Content

Wil jij ook je foto’s op DuikeninBeeld laten zien?

Dat kan! Open een album in de fotogalerie en je kunt het hele jaar door in een eigen album je foto’s met andere duikers en niet-duikers delen.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief