Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Foto en film / Het verhaal achter de foto

Half-half bootje – Het verhaal achter de foto

Marlène, die in maart bij ons in beeld is, maakte een niet alledaagse foto in een zoetwatermeer in Oostenrijk. Hoe ze deze foto maakte?Deze foto is gemaakt tijdens de fotografieworkshop van Filip Staes bij de Fernsteinsee in Oostenrijk. Filip ging met ieder van ons een keer onder water. Jeroen was het koude duikwater even zat (het was boven water 30 graden, het water was 8 graden en ‘droogpakwaardig’) en besloot in een bootje te stappen en ons te volgen. Het leverde dit mooie plaatje op van een fotograferende Filip onder water en ikzelf boven water om een half-half opname te maken van het geheel.

Marlène Terpstra is deze maand ‘in beeld’ op DuikeninBeeld. Klik hier voor meer foto’s en het verhaal van deze fotograaf.

Lees en kijk nog een ‘verhaal achter de foto’:


Natuurlijk licht


Bait ball Filipijnen


Beweeglijke beestjes

Het verhaal achter de foto
Dat beelden vaak meer zeggen dan duizend woorden, staat buiten kijf! Maar soms kan het verhaal het beeld versterken. In deze serie vertellen onderwaterfotografen het verhaal achter de foto – hun beleving of de techniek!
Heb jij ook zo’n foto met een mooi verhaal? Plaats de foto in je album in de fotogalerie en stuur een mailtje naar redactie@duikeninbeeld.tv met het verhaal. Een selectie van de verhalen zal worden geplaatst op DuikeninBeeld. Nog geen eigen album, registreer je, upload een foto en je hebt een eigen album.

2 reacties

  1. Prachtig. En wat is het water daar helder.

    REAGEREN
  2. Dank je wel Rob. Ja, de Fernsteinsee is koud maar kraakhelder en heeft daardoor ook prachtige algengroei. Je kunt er duiken wanneer je 2 nachten in Schloss Fernsteinsee verblijft en is echt een aanrader!

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief