Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duiken / Nieuws

Fotografie ‘in the picture’ tijdens Winterfestival

Anna Jacobapolder

Ben je geïnteresseerd in onderwaterfotografie én wil je hier meer over leren? Dan mag je de wintereditie van het duikfestival op zondag 13 december zeker niet missen! Op het festival kun je namelijk de hele dag presentaties en workshops volgen over onderwaterfotografie.

Volg bijvoorbeeld de workshop van Ron Offermans over hoe je dé winnende foto maakt. Hoe voeg jij het WOW!-effect aan je foto toe en vergroot je de kans om bij een onderwaterfotografiewedstrijd met de hoofdprijs naar huis te gaan?

Wil je liever praktische tips over hoe je jouw foto verder kunt verbeteren? Neem je foto of camera dan mee naar het duikfestival en laat ze zien aan deelnemers van het WK Onderwaterfotografie Arco de Man en Marco Heesbeen. Zij geven je graag tips over hoe je jouw foto nóg mooier kunt maken. Ook voor beginnend onderwaterfotografen valt er genoeg te beleven: schuif bijvoorbeeld aan bij René Weterings. Hij beantwoordt tijdens Meet the Expert van DuikeninBeeld al jouw vragen.

Weten wat er nog meer te doen is op het duikfestival bij plas Slijk-Ewijk (tussen Arnhem en Nijmegen)? Ga dan naar www.duikfestival.nl, hier kun je ook tickets kopen voor het festival. Hopelijk tot dan!

Foto: René Weterings

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief