Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Filipijnen op de bucketlist? Kom naar Magic Resorts Infoavond!

Staat de Filipijnen op je bucketlist voor een duikvakantie? Kom naar de Magic Resorts Informatieavond bij Diving Holidays, waar Arie en Desiree van Magic Resorts je alles vertellen over deze ultieme bestemming.

Op maandagavond 9 januari 2023 zijn Arie en Desiree van de Magic Resorts bij Diving Holidays in Cruquius om je alles te vertellen over hun twee prachtige resorts en de fantastische onderwaterwereld in de Filipijnen. Het team van Diving Holidays kan je verder adviseren over het samenstellen van de reis en het verzorgen van offertes en informatie op maat. Door middel van een presentatie zullen Arie en Desiree je alle facetten en duikmogelijkheden van de eilanden Cebu en Bohol laten zien.

• Ben jij nog nooit in de Filipijnen geweest?
• Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden voor jouw volgende duikvakantie?
Meld je dan nu aan voor de informatieavond!

De resorts

Het Magic Island Resort heeft in korte tijd een goede reputatie opgebouwd. Enkele kernwoorden zijn service, kleinschaligheid en geweldig duiken. Het Magic Island Resort op het eiland Cebu beschikt over cottages met een balkon met uitzicht op zee en airconditioning. Het tweede resort van Arie en Desiree heet Magic Oceans Dive Resort en ligt in het zuidoosten van Bohol, direct aan zee bij Anda. Het is er prachtig ongerept duiken. Je verblijft in luxe cottages en het eten is er ook nog eens heerlijk.

Datum: maandag 9 januari 2023
Locatie: Kantoor Diving Holidays, vergaderzaal 1e etage (geen lift)
Adres: Spaarneweg 14, 2142 EN, Cruquius
Tijd: 19.15 koffie en thee, 19.30 aanvang
Geen kosten: Gratis toegang en gratis parkeren
Wees snel: VOL = VOL

De duikreis

Verblijf bij het Magic Island Dive Resort of het Magic Oceans Dive Resort of maak een combinatie van beide in één vakantie. Diving Holidays regelt je gehele maatwerkreis inclusief vluchten, transfers, verblijf en duiken. Ter plaatse kun je kiezen uit vele excursies om naast het duiken de eilanden te verkennen.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief