Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Fedde Meijerink – Scuba diving in Hungary, Gyékényes

Hongarije. Een land met weinig duikstekken. Maar Duikreporter Fedde dook en maakte deze film.

Locatie Gyékényes Hongarije.

 

Het is even zoeken om hier een duikstek te vinden, maar na goed zoeken op internet heb ik er een gevonden. Gyékényes. Gyékényes is een klein dorp in het Hongaarse comitaat Somogy en telt ongeveer 1100 inwoners. Gyékényesi tó is een meer met 2 duikcentra. Eentje zit onder een restaurant. Een kasteel. De andere zit aan de andere kant van het meer op een camping. Ik ben bij beiden geweest. Op zich is er niet zoveel te zien, maar om er een duikattractie van te maken hebben ze allerlei spullen in het water geplaatst op ongeveer 10 meter. Kruiwagen, crossfiets, waterfiets, roeiboot, speedboat, vw busje en het leukste wat ik tegenkwam was een computer. Van pallets hadden ze een bureau gemaakt. Daarop een computer met beeldscherm toetsenbord muis en een mobiele telefoon. Ik heb me erg vermaakt die dag en ik hoop dat ik jullie ook kan vermaken met mijn video.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief