Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikvaker Thematafel – WOW-foto’s, hoe maak je ze?

Inspiratie, informatie en interactie – daar draait het om aan de Thematafels op de stand van DuikeninBeeld. Wil jij net als onderwaterfotograaf Raymond Wennekes ook echte WOW-foto’s maken, schuif bij hem aan! 

Dat er magie in het water zit, hoef je aan de meeste duikers niet uit te leggen. Zodra je je hoofd onder water steekt, merk je direct dat je in een hele andere wereld bent. Een wereld met magie waarin het juist niet draait om de tijd en stress van het dagelijkse leven boven water. Dit is voor Raymond Wennekes dé reden dat hij duikt en onder water fotografeert.

Het liefste fotografeert Raymond met een groothoeklens om zo de mooiste landschappen en de meest bijzondere momenten vast te leggen. Als hij fotografeert, probeert hij altijd een WOW-moment in zijn foto te krijgen. Een WOW-moment maakt een foto uniek. Je blijft ernaar blijft kijken en het beeld gaat je nooit vervelen.

Aan de Thematafel neemt hij je mee in hoe hij deze WOW-momenten in zijn foto krijgt en hoe sommige WOW-momenten ontstaan. Hij legt je uit hoe je de factor geluk zo klein mogelijk maakt en hoe jouw groothoekfoto’s in binnen- en buitenland uniek kunnen worden.

Ben je nou niet zo’n fan van groothoek-fotografie? Kom dan aan de Thematafel gewoon genieten van zijn geweldige beleving en prachtige foto’s!

Als fanatieke onderwaterfotograaf reist Raymond naast zijn duiken in Nederland ook de gehele wereld over om in de tropische wateren alles wat voor zijn camera komt, zo creatief mogelijk vast te leggen. Deze creativiteit heeft hem al twee keer de titel Nederlands Kampioen Onderwaterfotografie opgeleverd. Daarnaast worden Raymonds foto’s regelmatig zowel online als in tijdschriften gepubliceerd en geeft hij veel (privé)workshops in onderwaterfotografie.

Wanneer?

zaterdag 15:00 uur
zondag 15:00 uur
(tijden onder voorbehoud)

Waar?

Op de stand van DuikeninBeeld in Hal 1

Duikvaker 2023

Wanneer:
zaterdag 4 februari van 10 tot 18 uur

zondag 5 februari van 10 tot 17 uur

Waar:
Expo Houten, Meidoornkade 24

Website
:

www.duikvaker.nl

Tickets:
€ 15,00 p.p.. Bestel je tickets in de voorverkoop op www.duikvaker.nl, nu met 20% korting met de DuikeninBeeld-kortingscode: DIB23 (geldig tot en met 3 februari). Je maakt dan ook kans op een SCUBAPRO ademautomaat MK19 EVO Din/G260 ter waarde van 705 euro. Een ademautomaat die staat voor betrouwbaarheid én duikcomfort!
Gratis parkeren

Programma bij DuikeninBeeld

Er staat van alles op het programma bij Duikeninbeeld!

Op zaterdag en zondag kun je aanschuiven bij Thematafels over tal van onderwerpen en met echte specialisten op hun gebied. Schuif aan, praat mee, inspireer en laat je inspireren!

Jij bepaalt welke foto’s in de Dynamische Foto-expo hangen! Stem op je favorieten! Elk uur worden de minst favoriete foto’s gewisseld voor nieuwe.
Heb jij ook een duikfoto voor de expo? Stuur nu in! Na Duikvaker ben je een fotoprint van max. 70*50 cm rijker.

Ook kun je de hele dag door de quiz De Slimste Duiker spelen en maak je kans op een finaleplaats aan het einde van de dag. Mét kans op een Suunto D5 duikcomputer!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief