Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikvaker Thematafel – Hoe kies je een droogpak?

Inspiratie, informatie en interactie – daar draait het om aan de Thematafels op de stand van DuikeninBeeld. Als je droog gaat duiken, moet je heel veel keuzes maken. Wij helpen je op weg.

BARE_Martin-Strmiska-0007629
Scubapro_zonder_tekst_Droogpak_FREE-K2-w-Everdry-4-FB-1200X1200-NL-px-for-web
Ursuit_2019

Ben jij van plan droog te gaan duiken, maar zie je door de droogpakken het water niet meer? Dat snappen wij heel goed. Alleen al in het Droogpakoverzicht vind je meer dan 90 pakken. Heel handig als startpunt, maar belangrijk is wel dat je weet wat voor duiken je (ook in de toekomst) gaat maken en ook wat jij belangrijk vindt.

Ga je voor trimaliminaat, of toch liever neopreen? Wil je een metalen rits of een kunststof rits? Neoprenen seals of latex? Misschien in de toekomst ook droge handschoenen? Hoe zit het met onderkleding? En zo kunnen we nog wel tig vragen bedenken. Maar om er antwoord op te geven moet je natuurlijk wel weten wat de voor- en nadelen zijn.

Droogpakexpert Cees den Toom geeft aan de thematafel antwoord op al dit soort vragen. Met maar een doel… dat jij een droogpak kiest dat past bij jou en de duiken die je wilt maken. Schuif aan, stel je vragen, luister naar de tips en ga daarna eens op Duikvaker bij de verschillende stands rondkijken. 

Wanneer?

zaterdag 14:30 uur
zondag 13:00 uur
(tijd onder voorbehoud)

Waar?

Op de stand van DuikeninBeeld in Hal 1

Duikvaker 2023

Wanneer:
zaterdag 4 februari van 10 tot 18 uur

zondag 5 februari van 10 tot 17 uur

Waar:
Expo Houten, Meidoornkade 24

Website
:

www.duikvaker.nl

Tickets:
€ 15,00 p.p.. Bestel je tickets in de voorverkoop op www.duikvaker.nl, nu met 20% korting met de DuikeninBeeld-kortingscode: DIB23 (geldig tot en met 3 februari). Je maakt dan ook kans op een SCUBAPRO ademautomaat MK19 EVO Din/G260 ter waarde van 705 euro. Een ademautomaat die staat voor betrouwbaarheid én duikcomfort!
Gratis parkeren

Programma bij DuikeninBeeld

Er staat van alles op het programma bij Duikeninbeeld!

Op zaterdag en zondag kun je aanschuiven bij Thematafels over tal van onderwerpen en met echte specialisten op hun gebied. Schuif aan, praat mee, inspireer en laat je inspireren!

Jij bepaalt welke foto’s in de Dynamische Foto-expo hangen! Stem op je favorieten! Elk uur worden de minst favoriete foto’s gewisseld voor nieuwe.
Heb jij ook een duikfoto voor de expo? Stuur nu in! Na Duikvaker ben je een fotoprint van max. 70*50 cm rijker.

Ook kun je de hele dag door de quiz De Slimste Duiker spelen en maak je kans op een finaleplaats aan het einde van de dag. Mét kans op een Suunto D5 duikcomputer!

2 reacties

  1. hoop er ook antwoorden te krijgen ,,mbt transgender zijn en de problemen die daarbij komt kijken

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief