Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Techduiken, waar begin je? | Thematafel Duikvaker 2024

Inspiratie, informatie en interactie – daar draait het om aan de Thematafel op de stand van DuikeninBeeld.

Wrakduiken, diep duiken, misschien wel grotduiken? Wil jij de weg van het technische duiken inslaan? Ricardo ten Kortenaar en Ferry Schram vertellen je er aan de Thematafel meer over.

Wat is een Thematafel?

De Thematafel is een onderdeel van de stand van DuikeninBeeld op Duikvaker. Er staan er twee en om elk heel en half uur zit er gedurende 45 minuten een specialist op zijn of haar gebied aan de Thematafel – de thema’s zijn gevarieerd! Jij kunt aanschuiven, vragen stellen, meedoen, meepraten, je eigen ervaringen delen of lekker luisteren. Je hoeft je niet aan te melden, schuif lekker aan!

Ferry_Schram-technisch
Technisch-duiken_Bas-Poelmann_Black Marlin (3)
BARE_Droogpak_duiker_wrak_2023_klein

Technisch duiken (of tech diving of tekduiken) is een wel heel ruim begrip! Kort gezegd, zijn het duiken waarbij de limieten en richtlijnen van het recreatieve duiken worden overschreden. Je kunt denken aan diepe duiken, duiken in wrakken of grotten en duiken met andere ademgasmengsels. Vaak zijn het duiken waarbij je niet rechtstreeks naar de oppervlakte kunt opstijgen. Met training, procedures, discipline en de juiste materialen is het allemaal mogelijk.

Schrik niet! Je hoeft echt niet alles (direct) te doen. Met opleidingen kom je steeds een stapje verder. Je leert en verbetert je skills en n na elke stap kun je weer kiezen of je een speciale richting inslaat. Ricardo ten Kortenaar en Ferry Schram, beiden instructeur, vertellen je aan de Thematafel alles wat je wilt weten over technisch duiken – hoe je kunt beginnen, wat je nodig hebt, welke mogelijkheden je hebt na een technische opleiding op instapniveau, enz. En nog leuker, zij kunnen je prachtige verhalen vertellen over de technische duiken die zij zelf maken.

Wat denk je? Is het iets voor je? Schuif vooral aan en stel je vragen aan Ricardo en Ferry. Ben je al technisch duiker en heb je tips voor anderen of mooie ervaringen, ook dan ben je van harte welkom aan de Thematafel.

RicardotenKortenaar_profiel2

Wanneer?

zaterdag 12:30 uur
zondag 10:30 uur
(tijd onder voorbehoud)

Waar?

Op de stand van DuikeninBeeld in Hal 1

Duikvaker 2024

Wanneer:
zaterdag 3 februari van 10 tot 18 uur

zondag 4 februari van 10 tot 17 uur

Waar:
Expo Houten, Meidoornkade 24, Houten

Website
:

www.duikvaker.nl

Tickets:
€ 16,50 p.p.. Bestel je tickets in de voorverkoop op www.duikvaker.nl, nu met 20% korting met de DuikeninBeeld-kortingscode: DIB24 (geldig tot en met 2 februari). Je maakt dan ook kans op een SCUBAPRO Definition Duo 118 duiktas ter waarde van 275 euro.
Kinderen tot en met 16 jaar hebben gratis toegang, maar reserveer in de voorverkoop wél een ticket.
Gratis parkeren.

Bestel nu je kaarten voor Duikvaker en vul onder aan de bestelling de speciale DuikeninBeeld promocode DIB24 in! Je krijgt  20% korting en wie weet, win jij de Scubapro Definition Duo duiktas t.w.v. 275 euro.
De actie loopt tot en met vrijdag 2 februari 2024.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief