Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Diving Holidays denkt met je mee, ook op Duikvaker!

Ook dit jaar vind je Diving Holidays weer op haar vertrouwde plek in Hal 2 van de Duikvaker beurs op 1, 2 en 3 februari 2019. Op stand 214 denken wij met je mee voor een komende duikvakantie! Bekijk de videobeelden op onze stand en tal van prachtige aanbiedingen in ons speciale beursmagazine. Neem het magazine gratis mee naar huis!

Op onze stand zijn agenten aanwezig uit Egypte, Indonesië en de Filipijnen om je meer te vertellen over de bestemming, het reizen, het resort en natuurlijk het duiken daar! Camel Dive Club & Hotel laat je alles zien over duiken rond Sharm el Sheikh en de Red Sea Diving Safari vertelt je graag meer over de drie fantastische ecolodges langs de zuidelijke Rode Zee kust. Seaquest Dive Centers is aanwezig om je mee te nemen naar de Filipijnen, op de eilanden Cebu en Bohol. Het Mimpi Indah resort uit Noord-Sulawesi, Indonesië neemt je mee naar deze bestemming en de verschillende duikgebieden. De Thalassa Dive Resorts vind je zoals gewend weer gezellig naast ons op hun eigen stand. Daarnaast adviseren Patricia en Irene je graag over alle diverse mogelijkheden voor de invulling en bestemming van je perfecte duikvakantie. Ons aanbod strekt zich uit van de Rode Zee tot Azië en van de Middellandse zee tot het Caraïbisch gebied en is te bekijken op onze nieuwe website.

Duikvaker vindt traditiegetrouw plaats in het eerste weekend van februari. Hét duikevent voor duikers, snorkelaars en iedereen die zich interesseert voor de wereld onder water, is de officieuze start van het nieuwe duikseisoen. Met aandacht voor duik- en snorkelmaterialen, opleidingen, reizen, de natuur en heel veel info- en entertainment op de diverse podia, in de theaters en op de stands.

Duikvaker 2019:
vrijdag 1 februari van 18 tot 21 uur (extra opening – zonder entertainment)
zaterdag 2 februari van 10 tot 18 uur
zondag 3 februari van 10 tot 17 uur

Bestel je kaarten met 20% korting en maak kans op een Scubapro duiktas!
Bestel je kaarten in de voorverkoop! Dat scheelt wachten bij de entree. En met de DiB promocode krijg je 20% korting en maak je kans op een Scubapro duiktas. Klik hier voor de promocode.

Alle info vind je op de website van Duikvaker en op de speciale Duikvaker-pagina op DuikeninBeeld.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief