Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikvaker Thematafel – Onder water filmen en dan?

Inspiratie, informatie en interactie – daar draait het om aan de Thematafels op de stand van DuikeninBeeld. Onderwaterfilmer Jeroen Thoolen gaat met ‘filmende gasten’ en met jou praten over filmmaken.

JeroenThoolen_rpofiel

Filmen onder water… het is hot! Er zijn zoveel mogelijkheden – van fotocamera’s waarmee je ook kunt filmen, tot actiecamera’s en zelfs de smartphone die je mee onder water kunt nemen. Maar met filmen alleen ben je er nog niet. Hoe maak je een film of clip waar mensen graag naar kijken?

We zullen het maar meteen zeggen… of het nu om het maken van beelden gaat, een complete film maken of een snelle clip in de sociale media plaatsen, er is niet één enkele manier om dit te doen. De een doet het uitgebreid met een complete set met alle toeters en bellen, de ander heeft alleen een GoProotje bij zich.

Filmende gasten

Onderwaterfilmer Jeroen Thoolen gaat op beide beursdagen met filmende gasten én met jou in gesprek over onderwaterfilmen en monteren. En je zult zien, Jeroen gaat heel anders te werk dan bijvoorbeeld zijn gasten. En misschien ook wel heel anders dan jij. Aan de Thematafel ontstaat een levendig gesprek over onderwaterfilmen, waar ook jij tips kunt geven en vragen kunt stellen over alle aspecten van het filmen. Kortom, de Thematafel markeert de start van je nieuwe film of videoclip – en nee, het maakt niet uit of je net begint of al vele films hebt gemaakt.

Wanneer?

zaterdag 13:00 uur
zondag 12:00 uur
(tijd onder voorbehoud)

Waar?

Op de stand van DuikeninBeeld in Hal 1

Duikvaker 2023

Wanneer:
zaterdag 4 februari van 10 tot 18 uur

zondag 5 februari van 10 tot 17 uur

Waar:
Expo Houten, Meidoornkade 24

Website
:

www.duikvaker.nl

Tickets:
€ 15,00 p.p.. Bestel je tickets in de voorverkoop op www.duikvaker.nl, nu met 20% korting met de DuikeninBeeld-kortingscode: DIB23 (geldig tot en met 3 februari). Je maakt dan ook kans op een SCUBAPRO ademautomaat MK19 EVO Din/G260 ter waarde van 705 euro. Een ademautomaat die staat voor betrouwbaarheid én duikcomfort!
Gratis parkeren

Programma bij DuikeninBeeld

Er staat van alles op het programma bij Duikeninbeeld!

Op zaterdag en zondag kun je aanschuiven bij Thematafels over tal van onderwerpen en met echte specialisten op hun gebied. Schuif aan, praat mee, inspireer en laat je inspireren!

Jij bepaalt welke foto’s in de Dynamische Foto-expo hangen! Stem op je favorieten! Elk uur worden de minst favoriete foto’s gewisseld voor nieuwe.
Heb jij ook een duikfoto voor de expo? Stuur nu in! Na Duikvaker ben je een fotoprint van max. 70*50 cm rijker.

Ook kun je de hele dag door de quiz De Slimste Duiker spelen en maak je kans op een finaleplaats aan het einde van de dag. Mét kans op een Suunto D5 duikcomputer!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief