Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikvaker 2020 – Meer inktvissen zien? Dat kan!

Inspiratie, informatie en interactie. Bas van der Sanden laat je ontdekken hoe je meer inktvissen kunt waarnemen in Nederland. Want echt, het kan!


Als docenten biologie én enthousiaste duikers leren Mirjam en Bas van der Sanden zelf elke duik weer iets bij. Kennis en ervaring die zij graag willen delen en beleven met andere duikers. Dat doen zij via lezingen, duikdagen en duikweekenden onder de naam ‘Onderwaterbiologie, verrijk je duikbeleving’. En ook dit jaar weer aan de thematafel op de stand van DuikeninBeeld op Duikvaker.

Bas neemt je mee op ontdekkingstocht in Zeeland op zoek naar inktvissen. De thematafel ‘Meer zien? Dat kan.’ gaan we toepassen de inktvissen. Een presentatie voor iedereen die graag (vaker) inktvissen wil zien in Nederland.

Ook leuk! ’s Ochtends verzorgt Bas een thematafel waarin hij je vertelt hoe je in het algemeen meer kunt zien onder water! 

Wanneer?

zaterdag 16:00 uur
zondag 15:30 uur

Waar?

Op de stand van DuikeninBeeld in Hal 1

Duikvaker vindt traditiegetrouw plaats in het eerste weekend van februari. Hét duikevent voor duikers, snorkelaars en iedereen die zich interesseert voor de wereld onder water, is de officieuze start van het nieuwe duikseisoen. Met aandacht voor duik- en snorkelmaterialen, opleidingen, reizen, de natuur en heel veel info- en entertainment op de diverse podia, in de theaters en op de stands.

Duikvaker 2020:
vrijdag 31 januari van 18 tot 21 uur
zaterdag 1 februari van 10 tot 18 uur
zondag 2 februari van 10 tot 17 uur

20% korting en kans op een prijs!

Bestel je kaarten online met de speciale DuikeninBeeld-promocode! Je krijgt niet alleen 20% korting op de entreeprijs, maar maakt ook kans op een Scubapro Zoom Combo-snorkelset! Klik hier voor de kortingscode!

Alle info vind je op de website van Duikvaker en op de speciale Duikvaker-pagina op DuikeninBeeld.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief