Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikvaker 2019 – Duiken en snorkelen met orka’s, walvissen en dolfijnen

Inspiratie, informatie en interactie – daar draait het om aan de Thematafels op de stand van DuikeninBeeld. En hoe inspirerend zijn de verhalen van Melvin Redeker over het duiken en snorkelen met orka’s, walvissen en dolfijnen?

Wie wordt er niet blij van dolfijnen? En wie droomt er niet van om ooit naast een orka of walvis in het water te liggen?

Melvin Redeker van In de Noordzee, die in het voorjaar met De Roep van de Orka het theater in gaat, weet hoe indrukwekkend het is. Voor zijn organisatie In de Noordzee deed hij talrijke expedities en maakte hij vele (snorkel)duiken met deze dieren in de Noordzee – van Hoek van Holland tot Shetland en Noorwegen.

Melvin weet ook wat er bij komt kijken, want om met deze dieren te duiken of snorkelen gelden vele do’s & don’ts – gericht op de veiligheid maar vooral ook op het welzijn van deze mooie dieren. Aan de Thematafel vertelt hij ademloos over zijn ervaringen… inspirerend! Hij geeft handige tips voor wat wel en niet kan en ook voor waar en wanneer je kans hebt ze in hun natuurlijke omgeving te zien. En natuurlijk beantwoordt hij je vragen.

Wanneer?

zaterdag 12:30 uur
zondag 15:00 uur

Waar?

Op de stand van DuikeninBeeld in Hal 1

Benieuwd voor welke specialisten en onderwerpen je nog meer kunt aanschuiven aan de Thematafels van DuikeninBeeld? Klik hier! Of houd onze Duikvaker-pagina in de gaten met al het nieuws rondom het leukste duikevent van het jaar.

Kaarten met 20% korting en kans maken op een Scubapro duiktas? Bestel nu met de promocode van DuikeninBeeld.

Tot Duikvaker 2019!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief