Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

André de Zwaan – Crazy Piano

Duikreporter André gaat duiken in De Beldert. Hij wil het nieuwe object wel eens zien. 

Jaren terug ben ik al eens in de crazy piano’s in Scheveningen geweest, en die piano’s waren al crazy. Nou hoorde ik dat in de beldert bij Tiel sinds dit jaar ook een piano zou staan die ook crazy sou zijn. Dat wou ik natuurlijk even zien, dus op 1 augustus maar naar de beldert. De eerste duik maak ik via de kotter richting de cockpit, deze ligt er al jaren en heb ik al meerdere keren gezien. Helaas kon ik hier niet in om het feit dat je in vliegtuigen een mondkapje moet dragen (coronamaatregelen) en die had ik niet mee. In deze duik ben ik de “crazy” piano niet tegen gekomen

cockpit-01-101284

Dus nog maar een duik maken dit maal gaan we rechtsaf op wat scholen kleine visjes en een paar babysnoekjes lijkt het geen interessante duik te worden. Maar aan het eind komen we toch de piano tegen, deze ziet er uit alsof hij in zijn vorige leven bij de crazy piano’s in Scheveningen aardig crazy is geweest. Maar nu is hij niet meer zo crazy, en ik denk ook dat mr pieter van Vollenhoven deze piano niet meer crazy krijgt.

piano-01-101284

1 reactie

  1. Nu begrijp ik waar de piano van Rob vandaan komt………….
    Ik ben het geheel eens met wat hij schrijft in zijn column VERRIJKING in het Onderwatersport Magazine van de NOB.
    Ik zie ook een toename in WCpotten onder water….. is dat ook een VERRIJKING??? Of extra werk voor de baseline groep? Maar hypocrisie is ook mij niet vreemd: Zie :De Venus van VVVZEIV.

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief