Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duiken / Nieuws

Duik je mee tijdens de Tour de France?

Op 4 en 5 juli is de Tour de France in Nederland. Na de proloog in Utrecht rijdt het peloton op 5 juli richting Zeeland, waar de NOB promotie wil maken voor de duiksport! Doe jij mee?

Via de Brouwersdam komt het peloton Schouwen-Duivenland binnen. Ter hoogte van Scharendijke willen we in het Grevelingenmeer samen met 250 duikers een vis afbeelden in het water. En niet zomaar een vis: iedereen krijgt een gele badmuts op, zodat het een echte Tour de France-vis wordt! Hierdoor vallen de duikers voor de helikopters met camera’s lekker op en zijn we in miljoenen huiskamers te zien!

Helikopterview
Uiteraard is er geen garantie dat de actie door één van de helikopters wordt opgepakt maar over het algemeen worden opvallende acties er wel uit gepikt en op de tv uitgezonden. De verwachting is dat het peloton rond 16:45 – 17:00 uur over de Brouwersdam rijdt.

Deelnemen
Wil je deelnemen aan deze Touractie, dan kun je je aanmelden door een mail te sturen naar wverdonk(at)onderwatersport.org. Na het aanmelden ontvang je meer informatie over de opzet van de actie. Uiteraard kun je na afloop van de actie op eigen gelegenheid een (avond)duik maken.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief