Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

UN World Oceans Day 2023 – Stuur nu je foto’s in!

Voor de tiende keer wordt de United Nations World Oceans Day Photo Competition georganiseerd. Elke onderwaterfotograaf kan meedoen!

Pro of amateur? Iedereen die fotografeert, kan meedoen met deze fotowedstrijd die wordt georganiseerd ter gelegenheid van Wereldoceanendag. Heel toepasselijk worden de winnaar op die dag (8 juni) bekendgemaakt tijdens een live event. De winnende foto’s worden bovendien tentoongesteld op de officiële World Oceans Day website van de Verenigde Naties en gepost in de sociale media. En natuurlijk ook op DuikeninBeeld!

Inspiratie

Met deze fotowedstrijd, die dit jaar als thema heeft ‘Planet Ocean: Tides are Changing‘, willen de organisatoren de fotografen inspireren om de schoonheid en het belang van de oceaan vast te leggen, maar ook de uitdagingen waar de oceaan mee geconfronteerd wordt. Een krachtig beeld kan het gedrag van mensen veranderen zodat ze zich actief inzetten voor de oceaan en niet langer alleen toekijken.

Zes categorieën

Je kunt in zes categorieën meedoen – Ocean is Life, The Wonderful World of Tides, Putting the Ocean First, No Time to Waste, Underwater Seascapes and Big and Small Underwater Faces.

Meedoen

De organisatie is ook dit keer in handen van Dive Photo Guide (DPG). Wil je meedoen, zorg dat je de foto’s uiterlijk op 23 april instuurt. Klik voor meer informatie over deze fotowedstrijd.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief