Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws / Snorkelnieuws

Zeemeerminnen veroveren Duikvaker

Heb jij interesse in mermaiding? Bij DIVE INC kan iedereen workshops en opleiding volgen.

5* PADI Dive Resort ‘Dive InC’ is het eerste (en op dit moment enige) PADI Mermaid Center in Nederland en België. Naast een diversiteit aan duikopleidingen bieden we alle PADI Mermaid-opleidingen aan. Van liefhebber tot instructeur kun je bij ons terecht voor een opleiding die bij jou past!

De interesse in ‘mermaiding’ oftewel zeemeermin-zwemmen neemt wereldwijd hand over hand toe en het PADI Mermaid-programma is bij uitstek geschikt om kennis te maken met deze relatief nieuwe tak van sport. Het programma staat, net als bijvoorbeeld het freedive-programma, op zichzelf. Je hebt dus geen duikervaring nodig om deel te nemen aan een van de opleidingen; zelfs niet voor de instructeursopleiding.

Zeemeerminzwemmen is geschikt voor alle leeftijden vanaf 6 jaar. Het is een laagdrempelige manier om kennis te maken met duiken en freediven en het programma biedt duikscholen de mogelijkheid om een hele nieuwe doelgroep te bereiken. Naast leuk en ontspannen is het zwemmen met een monovin en staart een compleet andere manier van je zelf onder water voortbewegen.

Onze kersverse PADI Mermaid Instructor Trainer kun je vinden bij de PADI-stand in Hal 1. Ze vertelt je heel graag alle mogelijkheden die dit unieke programma te bieden heeft. Nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak voor een workshop!

Duikvaker 2023

Wanneer:
zaterdag 4 februari van 10 tot 18 uur

zondag 5 februari van 10 tot 17 uur

Waar:
Expo Houten, Meidoornkade 24

Website
:

www.duikvaker.nl

Tickets:
€ 15,00 p.p.. Bestel je tickets in de voorverkoop op www.duikvaker.nl, nu met 20% korting met de DuikeninBeeld-kortingscode: DIB23 (geldig tot en met 3 februari). Je maakt dan ook kans op een SCUBAPRO ademautomaat MK19 EVO Din/G260 ter waarde van 705 euro. Een ademautomaat die staat voor betrouwbaarheid én duikcomfort!
Gratis parkeren

Programma bij DuikeninBeeld

Er staat van alles op het programma bij Duikeninbeeld!

Op zaterdag en zondag kun je aanschuiven bij Thematafels over tal van onderwerpen en met echte specialisten op hun gebied. Schuif aan, praat mee, inspireer en laat je inspireren!

Jij bepaalt welke foto’s in de Dynamische Foto-expo hangen! Stem op je favorieten! Elk uur worden de minst favoriete foto’s gewisseld voor nieuwe.
Heb jij ook een duikfoto voor de expo? Stuur nu in! Na Duikvaker ben je een fotoprint van max. 70*50 cm rijker.

Ook kun je de hele dag door de quiz De Slimste Duiker spelen en maak je kans op een finaleplaats aan het einde van de dag. Mét kans op een Suunto D5 duikcomputer!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief