Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Reizen

Dive Division, Curaçao

Ga je naar Curaçao? Duik onder met Dive Division! Er is geen betere manier om de onderwaterwereld rond Curaçao te ontdekken dan met Blue Bay Dive, Jan Thiel Diving, Coral Divers en Groove Diving.

De vier PADI 5* Dive Centers zijn verspreid over de zuidkust van het eiland, van Oost tot West. Onze enthousiaste instructeurs en divermasters kunnen niet wachten om je mee te nemen naar de vele duikstekken die Curaçao te bieden heeft. Of je nu op het huisrif van onze locaties wilt duiken, de koraaltuinen wilt verkennen of een wrakduik wilt maken, voor alle duiken kun je bij ons terecht. Je kunt met ons meegaan op een begeleide kantduik, bootduik of zelf tanks huren en op avontuur gaan.

Nog niet eerder gedoken? Kies voor een introduik waarmee je de basis van het duiken leert. Wij laten je maar al te graag kennismaken met de onderwaterwereld van Curaçao met haar kleurrijke koralen, schildpadden en talrijke tropische vissen.

Klik hieronder op een afbeelding om de vier duikcentra en de accommodaties te ontdekken.

1 reactie

  1. Moet je duiken al in Nederland boeken? Of kan dat ook wanneer ik op het eiland ben. Ik logeer in het najaar een weekje bij vrienden en wil wel een paar duikjes maken.

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief