Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Carla van Westing – Even lekker dompelen

Datum 9 februari 2013
Locatie Dreischor

Jaaaa, ik heb een baby zeedonderpadje gezien! Mijn buddy wees hem, of haar, aan in de waterkolom. Echt een speldepuntje, helemaal leuk. Een heleboel eitjes zijn al leeg, maar de papa’s zitten hier en daar nog bij de nestjes.

Donderdagavond het plan opgepakt om de zaterdag toch maar te gaan duiken. Niet zo vroeg, ben toe aan een beetje uitslapen. Het komt dan ook goed uit dat mijn buddy eerst met iemand anders heeft afgesproken en met mij voor de tweede duik.

Zij is echt stoer, met deze temperaturen 2 duiken maken. Qua tijd valt alles lekker in elkaar, ik doe eerst wat dingen onderweg naar Zeeland en rij dan naar Dreischor en daar is mijn buddy ook net. Het is best glad op die kleine weggetjes daar trouwens.

Eerst even beppen, lachen en sterke verhalen aanhoren. Hoewel, ik wil het eigenlijk niet horen wat ze allemaal gezien hebben ’s morgens. We kleden ons om en gaan te water.

Eerst even zoeken naar de Noordelijke knuppelslak. Nou, die zitten er genoeg. Als je er eenmaal eentje gezien hebt, dan vind je ze achter elkaar. Helaas staat mijn camera in een mij onbekende modus en zijn mijn foto’s niets waard, maar ja, ik heb ze wel gezien, en dat is toch het belangrijkste.

Leuk duikje dus, met de slakjes en de mini donderpad. Zonnetje erbij en bijna geen wind, topmiddagje! Oh en mijn camera heb ik ook weer onder controle ;o)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief