Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

John Landa – Niet echt spannend

Duikreporter John Landa duikt veel bij de Bergse Diepsluis en is dus wel iets gewend. Deze duik vindt hij dan ook niet zo spannend. Wat zou jij vinden als je leest wat hij gezien heeft?

Duik 877
We gaan na de eerste duik nog een klein duikje maken aan de Bergse diepsluis. Ik kleed me om en loop met mijn spullen naar het water het zicht is niet slecht maar ook niet super ik ga voor het hele spul ik zwem op mijn gemak naar links even naar de sepia stokken om daar nog even te kijken of er nog iets leuks is te zien.

01-J7020199-52883

Ik word vergezelt door een flinke school jonge zeebaarzen ze blijven de gehel duik ene beetje rond me hen zwemmen dan zijn we weer weg en na een tijdje komen ze weer voorbij schitterend om te zien. Ik zoek naar onderwerpen maar het lukt me niet zo goed ik denk dat ik mijn dag niet echt heb.

05-J7020144-52883

Ik zwerf maar een beetje rond maar ik denk dat ik vandaag mijn dag niet echt heb ik vind werkelijk niets wat ik mooi op de foto kan zetten ik zoek nog even naar de dahlia om te kijken of ik er een nijntje op kan vinden. Ik heb hem gevonden ik denk dat ik er een zie maar het blijkt een stukje schelp te zijn.

06-J7020155-52883

Er zit op zijn mondopening wel een ini mini klein garnaaltje ik leef me daar maar op uit. Na de een uur ben ik er wel achter gekomen dat deze duik geen artistieke hoogstaande onderwater foto’s op gaat leveren, soms kun je ook niet je dag hebben.

08-J7020172-52883

Ik besluit er maar uit te gaan want dit gaat het niet worden het mooiste van de hele duik waren de school met zeebaarzen die zo’n beetje de hele duik rond me heen zwommen. Na de duik nog even nagepraat over de duik en het zit er weer op.

09-J7020195-52883

Ik ben ongeveer 80 minuten totaal onderwater geweest, ik ben rond 12:30 te water gegaan, de water temperatuur was 20 graden , het zicht was matig, ik ben max. 9,8 meter diep geweest.

Dit bericht delen

John Landa

Mijn naam is John Landa ik duik sinds 2007 ik duik voornamelijk om te fotograferen en te filmen, duiken zonder een camera kan ik me nauwelijks voorstellen. Ik schrijf al jaren een blog over de duiken die ik maak.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Wanneer je de site blijft gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Op DuikeninBeeld gebruiken we functionele cookies. Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website. Daarnaast gebruiken we analytics cookies. Via Google Analytics worden geanonimiseerd gegevens over het gebruikersgedrag verzameld. Zo kunnen wij zien hoe bezoekers zoals jij de website gebruiken, en kunnen wij op basis daarvan de website verbeteren.

Sluiten