Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Bonaire met Diving World!

Bonaire staat bekend als “Divers Paradise” en dat is niet voor niets! Met je eigen pick-uptruck verken je het eiland en haar fenomenale duikstekken. Duiken doe je waar en wanneer jij dat wilt, dat kan namelijk 365 dagen per jaar en 24 uur per dag! Duik je niet? Ook snorkelaars zijn op dit Caribische eiland helemaal op de juiste plek.

De meer dan 60 officiële kantduikstekken liggen rondom het eiland en herken je aan de niet te missen gele stenen waarop de naam van de duikstek staat geschreven. Zijn er dan alleen maar opties voor kantduiken? Zeker niet! Per boot ontdek je namelijk de meest ongerepte riffen rondom Klein Bonaire.

De onderwaterwereld van Bonaire kent ruim 350 verschillende soorten vissen en telt meer dan 55 soorten harde én zachte koralen. Ontdek de Hilma Hooker en laat je betoveren door het beroemdste wrak van Bonaire. Op Bari Reef, het meest bio diverse rif van het eiland, ga je op zoek naar ruim 300 verschillende vissoorten en ga de uitdaging aan op de beruchte 1000 steps!

Ontdek en ervaar zelf waar Bonaire haar bijnaam “Divers Paradise” aan te danken heeft! Jouw drive & dive of snorkelvakantie naar Bonaire boek je natuurlijk bij Diving World! Kies één van onze 30 heerlijke accommodaties en boek met 2 personen al vanaf €995 p.p. inclusief vliegreis en eigen pick-uptruck!

3 reacties

  1. Heerlijke bestemming! Bonaire staat heel hoog op de after-corona-bucketlist!

    REAGEREN
  2. Ik kan niet wachten! We zouden er nu zitten. Maar uitstel wordt zeker geen afstel!

    REAGEREN
  3. Hopelijk kan het in september. Zo’n zin in.

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief