Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duiken

Bijzonder zeepaardje – de eerste foto’s

Een zeepaardje bij de Brug en dat in maart… Duikreporter Dirk den Hooglander was de gelukkige vinder. Samen met Marloes en haar camera gaat hij terug voor een foto.

Verbaasde reacties na de publicatie van het duikreport van Dirk… want is het water niet te koud voor zeepaardjes? De zon mag dan wel schijnen en boven water is het (tijdelijk!) lekker, maar onder water is het nog best aan de frisse kant.
Boze reacties ook… want nu zouden volksstammen onderwaterfotografen en duikers het beestje gek maken.
En veel vragen… verschillende fotografen stuurden Dirk een bericht met de vraag waar het diertje zat. “Op 6 meter aan de westkant van de Zeelandbrug.”

Drie!

Zoals Dirk in zijn duikreport al aangaf… hij en buddy Pierre willen nog teruggaan voor de foto. Dat doen ze samen met ons redactielid Marloes en haar camera.

Met z’n drieën gaan ze woensdag het water in. Dirk en Pierre zwemmen in een rechte lijn naar de bewuste plek. Het zeepaardje zit er. Sterker nog, er zitten er drie en ze zijn best bijzonder…

Tja, en wie zich nog steeds afvraagt hoe dit kan, de datum zegt genoeg!

Dirk en Marloes, bedankt! En nu wordt het wachten op de eerste echte waarneming van het jaar. Als jij de eerste bent die een zeepaardje ziet, stuur je dan ook een foto of een duikreport in?

3 reacties

  1. Hmmmmmmm………volgens mij driemaal: NIET!

    REAGEREN
  2. Het verschil in helderheid {op LWK en HWK tussen woensdag en donderdag (1 april)} van het Oosterscheldewater bij de Zeelandbrug, zo kort voor/op springtij, is op zijn minst gezegd uiterst SAYANT!

    REAGEREN
  3. Schitterend verhaalpunt heb je er voor mij ook eentje bewaard 😂

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief