Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial / Indonesië - algemeen

Kerstaanbieding – Met het hele gezin naar Murex

Wat doe jij met Kerst en Oud en Nieuw? Kom met de hele familie naar Noord-Sulawesi en geniet van een tropische vakantie én de speciale familieaanbieding van Murex Dive Resorts.

Kerst en nieuwjaar zijn van die feestdagen die je met de familie doorbrengt en waarop iedereen geniet van de quality time. Maar waarom deze quality time niet in het buitenland doorbrengen? In plaats van een koude, natte kerst bij de kerstboom een lekker warme kerst onder een palmboom.

We hebben dan ook voor december 2019 en januari 2020 een familie-aanbieding gemaakt, zodat je samen een fantastische kerst met onvergetelijke momenten kan beleven.

Er is zo veel te doen!

Tijdens kerst en nieuwjaar kun je ongerepte riffen ontdekken, in onbekende wateren duiken en snorkelen en Noord-Sulawesi verkennen, van witte zandstranden tot kleurrijke riffen en regenwoud – het is allemaal mogelijk.

Als je traditionele kerstacitiviteiten wil ondernemen kan dat ook, geen probleem. Noord-Sulawesi is overwegend christelijk en de lokale bevolking neemt Kerstmis zeer serieus. Kerstbomen en -versieringen zijn overal te vinden en bij Murex wordt ieder jaar een grote kerstviering met diner georganiseerd.

En het gaat niet alleen om duiken bij Murex, ook voor de niet-duikers is er genoeg te doen.  Voor de waterratten hebben we speciale snorkelgidsen. Onze snorkelstekken zijn van fenomenale kwaliteit en bieden een overvloed aan zeeleven en ongerepte, ondiepe riffen. Voor natuurliefhebbers is het Tangkoko-natuurreservaat een prachtig dagje uit met het gezin. Ontdek zeldzame dieren in hun natuurlijke omgeving,- inclusief de endemische Sulawesi zwarte makaken, cuscusberen, vlinders, vogels, hagedissen en natuurlijk – kinderen zijn er dol op! – het spookdiertje, ’s werelds kleinste primaat!

Doe een excursie door de hooglanden van Noord-Sulawesi en bekijk de kerstactiviteiten in de lokale dorpen. De traditionele markt in Tomohon is een drukke plek in deze tijd van het jaar. Bezoek de prachtige dorpjes rond het meer van Tondano en geniet van het ongelooflijke uitzicht vanaf de kraterrand van de Mahawu-vulkaan.

Speciale aanbieding voor families met (schoolgaande of studerende) kinderen

Onze familiespecial is zo veel meer dan een kinderaanbieding. Kinderen stoppen niet met kind zijn op 13-jarige leeftijd. Kinderen die voltijds onderwijs volgen, zijn ook nog kinderen. Studeert je 19-jarige aan de universiteit? Dan kan hij of zij ook mee!

Als ouders betaal je allebei op basis van volpension. Maar als de kinderen in dezelfde kamer verblijven als jij, geldt voor hen 50% korting op accommodatie, duiken, rondleidingen en alle andere activiteiten.

Neem voor meer informatie contact op met Dive and Travel of e-mail ons direct op reservations@murexdive.com

Algemene voorwaarden voor deze aanbieding

  • Aanbieding geldt voor alle kinderen (studenten) die naar school gaan of voltijds onderwijs volgen.
  • Maximaal 2 kinderen kunnen de kamer delen met hun ouders.
  • Voor kinderen van 12 jaar en jonger is het normale kindbeleid van toepassing (0-6 jaar kinderen gratis. Leeftijd 7-12 jaar, accommodatie € 20 per nacht en transfers, duiken, snorkelen en rondleidingen halve prijs).
  • Deze aanbieding geldt voor vakanties bij Murex Bangka en Murex Manado maar ook voor de combinatie van beide resorts.
  • Aanbieding is geldig voor verblijf in december 2019 en januari 2020.

www.murexdive.com
www.murexsnorkeling.com/

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief