Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

19 uur zwemmen en duiken voor 3FM Serious Request

Van 19 op 20 december a.s. organiseren Duikcentrum en Duikteam Loosdrecht, het Duikhuis en Zwemvereniging Aquarijn in samenwerking met Zwembad Merwestein een zwem- en duikmarathon van 19 uur om geld in te zamelen voor 3FM Serious Request.

Voor het eerst dit jaar speelt dit evenement zich zowel boven als onder water af! De deelnemende recreant- en wedstrijdzwemmers trekken in estafettevorm zoveel mogelijk baantjes. Onder water zetten gebrevetteerde duikers een gezamenlijk tijdrecord neer door 19 uur aaneengesloten onderwater de bellenbaan blijvend te houden en met vele duikers zoveel mogelijk onderwaterminuten te maken. De deelnemers worden ondersteund door hun fans, live optredens en DJ’s.

Serious Request 2015
Bijna 50 miljoen kinderen zijn momenteel de stille slachtoffers van oorlogen en conflicten in landen zoals Syrië, Zuid-Soedan en de Democratische Republiek Congo.Geld bijeenbrengen om deze kinderen toekomstperspectief te geven in de vorm van een opleiding of persoonlijke ontwikkeling zijn dit jaar het doel van alle Glazen Huis acties in heel Nederland.

In voorgaande edities is door ruim 200 zwemmers meer dan €17.500,- opgehaald voor het goede doel. Ook dit jaar belooft het evenement een spetterend succes te worden dankzij de vele vrijwilligers, donateurs en bedrijven.

Meer informatie op http://kominactie.3fm.nl/<wbr></wbr>actie/serious-swim-2015

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief