Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Zeedieren fotograferen als kunstvorm

Op zondag 11 november organiseert DuikeninBeeld op Nature Talks 2018, het festival voor de natuurfotograaf, een speciaal programma waarin de onderwaterwereld centraal staat. Met binnen- en buitenlandse onderwaterfotografen en -filmers. Mick Otten maakt van zeedieren levende kustwerken – in vitro fotografie.

Mick Otten is al decennialang gefascineerd door allerlei zeeorganismen. Hij fotografeert de vaak vreemde en prachtige dieren als duiker en als ‘stenenkeerder’ bij laag water. De laatste jaren legt hij zich daarnaast toe op wat hij ‘in vitro fotografie’ noemt. Daarbij haalt hij zeedieren los van hun omgeving om ze min of meer op het droge als levend kunstwerk in alle detail vast te leggen.

 In zijn presentatie komt uiteraard zijn fotowerk zelf aan de orde. Daarnaast vertelt hij over het verzamelen, het in leven houden (de meeste dieren zet hij weer terug in zee) en de fotopraktijk.

  

Wil je erbij zijn en tickets bestellen? Of wil je meer informatie over het DuikeninBeeld-programma op Nature Talks? Klik hier.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief