Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Foto en film / Nieuws

WK side-event: Presentatie van John Landa op 20 mei

Tijdens de Duikweek en rondom het WK Onderwaterfotografie worden er allerlei activiteiten voor duikers en niet-duikers georganiseerd. Op 20 mei geeft John Landa, onder andere bekend van zijn Duikreports op deze site, een presentatie.

John is een actieve duiker en enthousiast onderwaterfotograaf. Hij is bij veel duikers bekend als Duikreporter en als ‘de ligfietsende duiker’  Ook is hij lid van het reviewteam van Onderwaterhuis.NL. John haalde op het Open Nederlands Kampioenschap in 2014 maar liefst vier medailles – twee keer goud in de categorie macro en twee keer zilver in de categorie groothoek met model.

Op woensdagavond 20 mei vertelt John aan de hand van zijn prachtige beelden over twee thema’s. Het eerste deel van de avond is interessant voor duikers en niet-duikers. Het thema is ‘Tholen, onder water net zo mooi als boven water’. Hij zal de niet-duiker overtuigen dat de Oosterschelde onder water net zo mooi is als Tholen boven water. Het tweede deel van de avond gaat over het thema ‘Onderwaterfotografie in Zeeland’, speciaal voor de (beginnende) onderwaterfotografen.

Wil je bij deze presentatie zijn? Meld je dan aan door een mail te sturen naar stijn.mossink@onderwatersport.org. Vermeld in de mail met hoeveel personen je komt en dat het om de presentatie van John Landa gaat.

Wanneer: woensdag 20 mei om 19.30 uur
Waar: Gemeenschapscentrum Meulvliet in Tholen

Het WK Onderwaterfotografie 2015 wordt gehouden in Zeeland van 22 tot en met 25 mei. De Duikweek met activiteiten in Zeeland én de rest van het land vindt plaats van 15 tot en met 25 mei. Kijk voor een volledig overzicht op de site van de Duikweek.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief