Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Maak kennis met NEMO’s Garden op Duikvaker

Nemo’s Garden… een tuin onder water waar kruiden worden gekweekt. Ja! Sergio Gamberini van Ocean Reef zal op Duikvaker laten zien dat het kan!

Nemo's Garden

Sergio Gamberini, OCean ReefDat Sergio Gamberini van Ocean Reef een man met een visie is, heeft hij in de loop der jaren bewezen. Zijn IDM-maskers met communicatie-apparatuur en zeker het ARIA volgelaatsmasker voor snorkelaars zijn met recht een innovatie binnen de branche. Maar ook onze planeet gaat hem aan het hard en hij zet zich dan ook in voor duurzaamheid.

NEMO’s Garden bevindt zich bij het Italiaanse Noli op de zeebodem. In transparante biosferen van kunststof worden -onder druk- kruiden gekweekt. Innovatief! En dit kan alleen als er ook zoet water wordt geproduceerd, de temperatuur stabiel is, verontreiniging geen kans krijgt en de weersomstandigheden goed zijn. Al deze factoren spelen een rol bij het project Nemo’s Garden dat wordt gesponsord door Ocean Reef.

Al verschillende malen is er geoogst. En uit eigen ervaring kan ik zeggen dat de kruiden vol van smaak zijn.

Wil jij kennismaken met dit project? Kom op zaterdag 4 februari om 12:15 uur naar het hoofdpodium in Hal 1. Sergio Gamberini vertelt daar alles over dit fascinerende project. Overigens is hij op zaterdag de hele dag aanwezig op de stand van Ocean Reef.

Nemo's Garden

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief