Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Foto en film / Nieuws

WK side-event: Oosterschelde door de lens van Rinie Luykx

Rinie Luyks garnaalTijdens de Duikweek en rondom het WK Onderwaterfotografie worden er allerlei activiteiten voor duikers en niet-duikers georganiseerd. Op 22 mei geeft Rinie Luijkx tips hoe je het leven in de Oosterschelde het best kunt fotograferen.

 

De Oosterschelde is Rinies favoriete duikbestemming. Hij is hier het hele jaar te vinden en maakt met zijn camera en Seacam-onderwaterhuis de mooiste foto’s. In 2011 won Rinie het OnderwaterfotografieKampioenschap Oosterschelde Ondersteboven met de foto van een spookkreeftje. Vorig jaar maakte hij een serie foto’s van de zeehond Happie die enkele weken bij duikplaats de Bergse Diepsluis rond zwom.

Met zijn gedrevenheid en streven naar perfectionisme heeft Rinie zich ontwikkeld tot de onderwaterfotograaf die hij nu is. Aan de hand van zijn foto’s laat hij je zien hoe je het beste het onderwaterleven in de Oosterschelde op de foto kunt vastleggen. Wil je bij deze presentatie zijn? Meld je dan aan door een mail te sturen naar stijn.mossink@onderwatersport.org. Vermeld in de mail met hoeveel personen je komt en dat het om de presentatie ‘Fotograferen in de Oosterschelde’ van Rinie Luijkx gaat.

Wanneer: vrijdag 22 mei om 19.30 uur
Waar:  Grand hotel ter Duin in Burgh Haamstede

Het WK Onderwaterfotografie 2015 wordt gehouden in Zeeland van 22 tot en met 25 mei. De Duikweek met activiteiten in Zeeland én de rest van het land vindt plaats van 15 tot en met 25 mei. Kijk voor een volledig overzicht op de site van de Duikweek.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief