Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

#Winter2022 – Malediven met Dive Along

Waar wil jij heen deze winter? Wij vroegen vier reisorganisaties naar hun tip voor de winter van 2022. Dit is de tip van Dive Along!

Malediven was één van de eerste bestemmingen, waarschijnlijk de eerste in Azië, om de deuren opnieuw te openen voor toerisme. Deze beslissing werd, begrijpelijk, zowel met kritiek als applaus onthaald.  Tijd heeft ons geleerd dat vooral applaus op zijn plaats is…

De specifieke geografie van de Malediven, de hoge vaccinnatiegraad en de doortastende aanpak van de pandemie hebben gezorgd voor de huidige, gunstige gang van zaken! Steven van Dive Along vertrok in december 2021 met een groep van 22 duikers voor een trip van een week: geen enkele besmetting na terugkeer!

Zin om eindelijk nog eens een weekje te chillen aan boord van een liveaboard? Kan je je amper nog voorstellen hoe het is om te duiken met de majestueuze manta’s, respectvol een school grijze rifhaaien te zien patrouilleren of de adrenaline te voelen tussen tientallen verpleegsterhaaien, jagende jacks en stingrays?

Plan dan nu je duikvakantie naar de Malediven! Zowel voor de komende maanden (het absolute hoogseizoen loopt tot eind april) als daarna. Ook het laagseizoen (mei tot dec) heeft immers zijn voordelen: lagere prijzen, minder drukke duikplaatsen, interessante en minder gekende routes!

Dive Along, jouw specialist voor de Malediven!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief