Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial / Instagram link in bio

Welk Fourth Element natpak past bij jou?

Fourth Element heeft en groot aantal natpakken in het assortiment. Voor alle omstandigheden en elke duiker, freediver en snorkelaar. Een handig overzicht!

Proteus II

Dit natpak is dé keuze van de pro’s! Het heeft alles van een semidroogpak en is ideaal voor iets kouder water. Het neopreen pak is verkrijgbaar in 5 en 3 mm. Recreatief of technisch duiker, man of vrouw? Kijk eens naar de Proteus II.

Xenos

Dit neopreen natpak trek je moeiteloos aan en uit en is verkrijgbaar in maar liefst 3 dikten – 3, 5 én 7 mm. Voor elke watertemperatuur is er dus een Xenos! Ideaal om in te duiken of te snorkelen. Klik voor meer over de Xenos.

Thermocline

Met de dikte die gelijk is aan 2 mm, is dit echt een perfect pak voor een duikvakantie in tropisch water. Het is gemaakt van gerecycled nylon en heeft een neutraal drijfvermogen. Of je nu gaat duiken, snorkelen, freediven of een andere watersport gaat beoefenen, met de Thermocline zit je goed. Ook fijn, je kunt het pak heel klein opvouwen. Klik voor meer over de Thermocline.

Surface

Wat je ook gaat doen, duiken, snorkelen, freediven, kajakken, zeg het maar … met dit Fourth Element kun je alle kanten op. En het is ook nog eens goed voor het milieu – het is namelijk gemaakt van gecertificeerd duurzaam rubber en gerecycled polyester. Het wetsuit is 4/3 mm dik, fijn voor warm water. Kijk maar eens naar de Surface!.

RF1

Dit pak heeft Fourth Element speciaal ontworpen voor de recreatieve freediver, die in warm water op een ademteug de diepten wil verkennen. Het is gemaakt van 3/2 mm dik neopreen. Aan- en uittrekken gaat bijzonder soepel. Klik voor meer info over RF1!

RF2

Freedive jij ook in koud water? Dan ben je in de Fourth Element RF2 goed beschermd! Het tweedelige neopreen wetsuit is gemaakt van neopreen in diverse dikten: 6/5/4 mm voor optiale flexibiliteit.  Kijk eens naar de RF2!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief