Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Materiaal

Warmhoudertjes voor de handen

Of je nu droog of nat duikt, met de juiste duikkleding duik je het hele jaar door. Maar die handen… hoe houd je ze warm in het koude water van de winter en het vroege voorjaar? Wij hebben vijf tips voor warme ‘natte’ handschoenen voor je.

Scubapro G-Flex 5.0

Wat je in koud water zeker niet wilt, is dat er voortdurend water in  je handschoenen loopt. Deze Scubapro handschoenen met dubbele seal, rits en pluchen voering sluiten uitermate goed aan op de hand. Je kan ze over of onder de mouw van je pak dragen. Zo blijft het water optimaal buiten en blijven je vingers warm. Goed om te weten: voor de handschoenen is lijm zonder oplosmiddelen gebruikt. Goed voor het milieu!
Verkrijgbaar in de maten XS tot en met 2XL.

Bare 7mm 3-vinger want

Het 3-vingerontwerp, waarbij je je vingers dichter bij elkaar houdt, is perfect voor dat extra beetje warmte bij koude duiken. De Gauntlet-stijl manchet geeft je dat extra beetje bescherming op de onderarm en dankzij het verstelbare klittenband wordt het water moeilijk gemaakt om binnen te komen. Dubbel gelijmd en blindgestikt. Heerlijk in koud water.

Camaro Seamless Bonding Gloves

Deze 5 mm handschoen is -volgens Camaro- de warmste handschoenen ter wereld. Hij heeft gelijmde en gesealde naden, niet gestikt! Camaro garandeert 100% waterdichtheid en je hebt geen last van naden die op vingers of handen drukken. Het materiaal sluit comfortabel strak aan op de huid. Water krijgt nagenoeg geen kans.  Leverbaar in de maten XS tot en met XXL

 

XScuba DryFive

Met deze handbeschermers krijgt het water geen kans. De handschoenen zijn gemaakt van 5mm Pyrostretch neopreen en hebben een extra seal en dubbele manchet. En dat betekent zo min mogelijk water in je handschoenen. De naden zijn gelijmd, geseald én versterkt. Ideaal voor koud water.

 

Fourth Elements 7 mm wanten

Get a grip! En grip heb je met deze 7 mm dikke drievingerwanten met proefiel van Fourth Element. Je kunt je vingers ongelooflijk goed bewegen en dus al je duikapparatuur ondanks de dikte goed bedienen – niet onbelangrijk! Dankzij het rekbare neopreen trek je de wanten probleemloos aan, ook met koude of natte handen. De hele duik comfortabel en warm!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief