Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Wadi Sabarah Lodge | The place to be

Wil jij aan en in de Rode Zee de ultieme duikvakantie beleven? Dan is de Wadi Sabarah Lodge in Marsa Alam the place to be!

DivingWorld_MarsaAlam_DSC2835-e1692531448635

De Wadi Sabarah Lodge in Marsa Alam is een unieke bestemming voor de ultieme duikvakantie. Dit duikresort biedt veel meer dan alleen op maat gemaakte duiktrips en schitterende onderwaterervaringen. Het draait hier om de combinatie van prachtige natuur, heerlijk eten, een adembenemend huisrif én een uniek verblijf. De lodge, gezellig weggestopt tussen de woestijn en de zee, is de plek om Marsa Alam te ontdekken. Hier vind je de topduikspots van Egypte!

Emperor Divers, die je gewoon aan het strand van Wadi Sabarah vindt, heeft een schat aan ervaring in de Rode Zee. Kies je voor duiken op het huisrif? De medewerkers van Emperor helpen je graag. Het tillen van je eigen uitrusting is een last die van je schouders wordt genomen – dit wordt namelijk voor je geregeld.  Wil je op een verder gelegen rif duiken, dan is dat ook zeker een mogelijkheid! Emperor regelt de transfer en een boot voor je. Na een indrukwekkende duik keer je terug bij het duikcentrum, waar je aan de bar nog gezellig een drankje kunt drinken met jouw mededuikers.

Wil je graag meer weten over deze unieke lodge en alle mogelijkheden die het te bieden heeft? Neem dan gerust contact op met Diving World of  bezoek de website voor meer informatie.

2 reacties

  1. Ziet er mooi uit. Iemand al ervaring met dit resort?

    REAGEREN
    • Hee Janet! Onze collega’s Saskia en Andre zijn zelf ook bij Wadi Sabarah geweest. Als je benieuwd bent naar hoe zij het hebben gehad, mag je ons altijd mailen op info@divingworld.nl of bellen op 0314-653180. Ze vertellen je graag over hun ervaring! Groeten, het team van Diving World.

      REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief