Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Vier tips voor Cyprus boven water

Op Cyprus kun je het hele jaar door heerlijk duiken. Maar weet je dat er nog veel meer te doen is? Een perfecte bestemming, ook voor niet-duikers!

Haven van Ayia Napa

De vernieuwde haven van Ayia Napa is een bezienswaardigheid op zich! Er is een lang stenen wandelpad langs de kust en je hebt volop keuze uit restaurants. Ook vind je er een groot zandstrand waar het heerlijk toeven is.  Daarnaast zijn er volop mogelijkheden voor leuke boottochtjes en watersporten.

Love Bridge

Bezoek ook de Love Bridge voor Instagram-waardige foto’s! Het is een natuurlijke brug over het felblauwe water en zeker de moeite van een bezoek waard. Ze zeggen dat je als je elkaar hier kust, je eeuwig samen gelukkig zult zijn. Altijd het proberen waard toch?

Profitis Elias Kerk

Als je in de regio van Protaras verblijft, kan een bezoek aan dit kerkje niet ontbreken. Het is even een klim naar boven, maar eenmaal daar geniet je van een fantastisch uitzicht – met zonsopgang is het zelfs nog spectaculairder. Ben je weer beneden, geniet dan van een lekkere kop koffie in het café.

Famagusta Ghost Town

Ten noorden van Protaras staat een verlaten stad, die bekendstaat als ‘Famagusta Ghost Town’. Sinds de Turkse invasie van Cyprus in 1974 is deze stad leeg. Om de stad te bezoeken kun je een rondleiding boeken vanuit Protaras, inclusief vervoer van en naar de locatie. Het is enorm fascinerend om de verlaten gebouwen en straten te zien, zeker als je je realiseert dat het vroeger een drukke badplaats was.

— Cyprus heeft onder én boven water veel te bieden —

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief