Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Marion van Beek- Short Nose Bat Fish

In deze film iets bijzonders. De short Nose Batfish.

Dit bericht delen

Marion van Beek

Duiken vind ik leuk, maar duiken met mijn film camera is mijn passie. Zonder camera duiken vind ik dan ook niet zo leuk meer. Het liefst duik ik op Bonaire, warm water, goed zicht en veel te filmen.

1 reactie

  1. Mooie film! Zou ik graag zien allemaal.

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Wanneer je de site blijft gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Op DuikeninBeeld gebruiken we functionele cookies. Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website. Daarnaast gebruiken we analytics cookies. Via Google Analytics worden geanonimiseerd gegevens over het gebruikersgedrag verzameld. Zo kunnen wij zien hoe bezoekers zoals jij de website gebruiken, en kunnen wij op basis daarvan de website verbeteren.

Sluiten