Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Natuur / Reizen

Video: No time to waste

Een film over de prachtige onderwaterwereld van Ambon, maar ook over de bedreigingen waaraan het gebied en het leven blootstaan. No time to waste…

Filmmaker John van Lent maakte de beelden in 2017 in twee weken tijd toen hij deelnam aan de Hugycup. Met deze film werd hij derde in deze wedstrijd.

Dit bericht delen

3 reacties

 1. Avatar

  Super mooie film met een boodschap!

  REAGEREN
 2. Avatar

  Prachtige, geruchtmakende film.
  We zien het helaas OVERAL ter wereld, soms opvallender, soms meer dan elders en des te opvallender in schitterende natuur. Vooral minder rijke en minder ‘ontwikkelde’ landen laten schandalig veel vuil en plastic achter. Omdat regeringen weinig of niets doen en de bevolking het blijkbaar niet boeit!? Wat kunnen – veelal toeristen – doen? Steeds iets opruimen (door anderen achter gelaten) helpt wat maar zet geen zoden aan de dijk. Wat kunnen we echt doen?? Deze educatie is top! Maar kunnen we hierop wachten? Kunnen er naast de kinderen geen (betaald door overheid of vervuiler) opruimploegen komen? Meer vrijwilligers werven en gericht in actie laten komen? En werklozen verplichten mee te doen (tegen vergoeding/voedsel)?
  Minister die puur over vervuiling gaat!? Ik ben een bezorgde ‘leek’ die haar best doet.

  REAGEREN
 3. Avatar

  In plaats van ‘ geruchtmakende’ bedoelde ik te schrijven ‘bewustmakende’… ahh spellingcorrector😆

  REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *