Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Update: duikster overleden

NoordzeeGolvenDe duikster die afgelopen zaterdag onwel werd tijdens een duik in de Noordzee, is zaterdagnacht overleden.

Afgelopen zaterdag berichtten wij dat een duikster in de problemen was geraakt voor de kust van Zandvoort. Helaas hebben wij via een kennisgeving van haar vereniging vernomen dat zij zaterdagnacht in het ziekenhuis is overleden.

Wij wensen haar familie, vrienden en mede-duikers heel veel sterkte in de komende tijd.

Haar duikvereniging heeft het volgende bekendgemaakt:
«Ze is afgelopen zaterdagochtend, op de Noordzee, onder water onwel geworden en is door haar duikbuddy omhoog gebracht. Hierna is zij aan boord van de Aquila gebracht en is zij geruime tijd door o.a. Get Wet leden gereanimeerd. Zij is vervolgens door de kustwacht aan land gebracht en overgebracht naar het ziekenhuis. In eerste instantie naar Rotterdam en later naar Antwerpen. Hier is zij uiteindelijk, in het bijzijn van haar familie overleden.»

De duikster was met haar duikvereniging een dagje de Noordzee op. Tijdens de eerste duik van die dag, op het wrak van de Panago. op een diepte van zo’n 22 meter, werd zij onwel. In tegenstelling tot was in verschillende media is gemeld, is er geen sprake geweest van een zoekactie naar de duikster.

Verder onderzoek zal moeten uitwijzen wat de daadwerkelijk oorzaak van haar overlijden is. Wij roepen alle duikers op niet te speculeren of te oordelen voordat de oorzaak is vastgesteld.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief