Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Unbelizeable Belize op Duikvaker

Unbelizeable! Dat is Belize. Neem een kijkje bij Belize op Duikvaker!


Belize is een Divers Paradise, maar ook een land vol Maya-cultuur en regenwoud. Diversiteit is dan ook alom vertegenwoordigd in dit Midden-Amerikaanse land aan de Caribische Zee met het een na grootste barrièrerif ter wereld en de beroemde Blue Hole.  Een ideale bestemming voor een individuele reis, met het gezin of een groepsreis. Met grote keuze uit mogelijkheden – van actief tot rustig, van het verleden tot nu, met riffen en de blue hole, met kleurrijke koralen en walvishaaien. Unbelizeable!

www.ontdekbelize.nl

Duikvaker vindt traditiegetrouw plaats in het eerste weekend van februari. Hét duikevent voor duikers, snorkelaars en iedereen die zich interesseert voor de wereld onder water, is de officieuze start van het nieuwe duikseisoen. Met aandacht voor duik- en snorkelmaterialen, opleidingen, reizen, de natuur en heel veel info- en entertainment op de diverse podia, in de theaters en op de stands.

Duikvaker 2019:
vrijdag 1 februari van 18 tot 21 uur (extra opening – zonder entertainment)
zaterdag 2 februari van 10 tot 18 uur
zondag 3 februari van 10 tot 17 uur

Bestel je kaarten met 20% korting en maak kans op een Scubapro duiktas!
Bestel je kaarten in de voorverkoop! Dat scheelt wachten bij de entree. En met de DiB promocode krijg je 20% korting en maak je kans op een Scubapro duiktas. Klik hier voor de promocode.

Alle info vind je op de website van Duikvaker en op de speciale Duikvaker-pagina op DuikeninBeeld.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief