Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duiken / Nieuws

Twiske Oversteek op 9 augustus

Voor zondag 9 augustus staat weer de Twiske oversteek gepland – dit is een leuke jaarlijkse snorkeltocht van het Kure-Jan Strand naar Jachthaven de Roemer en na een lekkere versnapering weer terug. De oversteek wordt georganiseerd door duikcentrum Down Under.

Iedereen kan meedoen, jong en oud, conditie en mindere conditie, met iedereen wordt rekening gehouden. We starten op het Kure-Jan strand aan de Den Ilp kant van het Twiske en snorkelen met zijn allen naar de overkant, de jachthaven aan de Oostzaankant van het Twiske.

De afstand van de oversteek is ongeveer 900m. Dit klinkt ver, maar is door ons tempo en de gezellige groep prima te doen. Na een korte stop met een versnapering zullen we weer met zijn allen terug snorkelen. Om de versnapering te kunnen financieren vragen wij een kleine bijdrage van 5,-.

Dus als je het leuk vindt om aan deze gezellige tocht mee te doen, kom dan om 9:30 naar Down Under in Landsmeer voor een lekker kopje koffie of thee. Of ga direct het Twiske Kure-Jan strand, waar iedereen om 10:30 zal verzamelen en voorzien wordt van een volgboei. Er zal een kano of kajak meevaren voor de veiligheid en voor de camera’s of persoonlijke spullen.

www.down-under.nl

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief