Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Test je kennis – Speel De Slimste Duiker!

Vandaag kun je de voorronde (zondag) van De Slimste Duiker 2022 spelen! De leuke quiz waarin je een Suunto D5 duikcomputer kunt winnen. Speel mee!

Hoe slim ben jij? Op Duikvaker kun je dat testen in de quiz De Slimste Duiker! Kom naar de stand van DuikeninBeeld in Hal 2 of speel de quiz hieronder, en probeer een finaleplaats te bemachtigen! Ben jij één van de vijf finalisten die vandaag om een Suunto D5 duikcomputer gaat strijden?

Ben je niet op Duikvaker? Ook dan kun jij je kennis testen. Alleen… om in de finale mee te spelen moet je wél op Duikvaker zijn – de finale vindt daar live plaats..

In de quiz – met een knipoog – krijg je kennisvragen voorgeschoteld, maar ook vragen over grappige, interessante weetjes. Soms multiple choice, soms een open vraag en soms een schattingsvraag. Graaf in je geheugen, duik in je parate kennis én doe mee – veel (niet alle!) antwoorden vind je op DuikeninBeeld. Want in de bijna 10.000 berichten en artikelen die daar staan, vind je veel informatie. En vergeet Scubapedia niet, de bibliotheek met weetjes.

Aan het einde van de dag wordt de finale gespeeld. Wie daaraan deelneemt, wordt op zondag tussen 15:30 en 16:00 uur gebeld. De finalist met de hoogste score wint de Suunto D5 duikcomputer, t.w.v. 599 euro, die beschikbaar wordt gesteld door AmilcoSports. Niet gek toch?!

Heb je zaterdag ook al meegedaan? Geen probleem! Dit is een nieuwe kans met nieuwe vragen.

Als de quiz hierboven niet goed wordt weergegeven, klik dan hier.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief