Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Top muck duiken doe je bij Thalassa Dive Resort Lembeh!

Muck-duiken! Er is geen plek waar het zo goed kan dan Lembeh. Bij Thalassa Dive Resort Lembeh zit je op de ultieme plek voor het bizarre onderwaterleven van Lembeh Strait.

Thalassa Dive Resort Lembeh in Noord Sulawesi is sinds de heropening na COVID volop in beweging. Met de toevoeging van 3 extra bungalows dit jaar is Thalassa Lembeh de perfecte uitvalsbasis voor de fanatieke muck-duiker en onderwaterfotograaf. Het duikcentrum aan het water biedt direct toegang tot het prachtige onderwaterleven in de Lembeh Strait.

Sommige duikstekken zoals Nudi FallsPante Parigi en Angels’ Window zijn zelfs meermaals een bezoekje waard, want je weet nu eenmaal nooit wat je tegenkomt. Een aantal gasten heeft zelfs 3 duiken gemaakt op 1 en dezelfde plek!

Thalassa’s gidsen met hun scherpe ogen spotten de meest fantastische, bizarre en echt unieke critters die je maar kunt vinden. Zo zijn er nudibranchs (Shaun the Sheep!), octopusjes (Blue Ringed Octopus!) en een grote variëteit aan camouflage specialisten, zoals steenvissen, bladvissen en zó veel meer.Duikende gasten hebben niets minder dan lof over Thalassa’s aandacht voor detail, voorzichtigheid en respect voor de flora en fauna, en last but not least, zeer aantrekkelijke tarieven.

Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden voor een duiktrip in een gebied zonder toerisme, zonder gedoe, maar mét alle ingrediënten voor een onvergetelijke ervaring.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief