Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial / Indonesië - algemeen / Indonesië - Reisideeën

Thalassa Dive Resorts, Indonesië

Een verblijf bij Thalassa Dive Resorts Indonesia is echt genieten, maar kiezen tussen onze twee resorts in Noord-Sulawesi is niet makkelijk. Wél makkelijk is simpelweg níet kiezen: een combinatietrip tussen beide resorts is dan ideaal. Zo ontdek je hoe verschillend het duiken tussen beide plekken is.

Thalassa_Indonesie_turtle-swimming-past-reef-at-bunaken

Het is allemaal (weer) mogelijk!
Heb je het niet al ervaren, dan heb je een van de mooiste natuurgebieden gemist in Indonesië: Noord-Sulawesi.

De geografische ligging, heersende stroming, watertemperatuur en onderwatertopografie zorgt voor een enorme biodiversiteit. Zo vind je hier de befaamde koraalwanden van Bunaken, glooiende zeegrasvelden, de vulkanische rotsformaties van Bangka en het unieke muck duiken in de Lembeh Strait.

Voor zowel duikers als niet-duikers heeft Noord Sulawesi ook zeer veel te bieden: in deze groene provincie kun je hiken in de bossen, afkoelen in de fraaie hooglanden, vogelen of gewoon niksen in onze resorts…

Thalassa_2023_IMG_20210820_145551
Thalassa_Indonesie_nudibranch

We bieden twee resorts aan weerszijden van het schiereiland, beide met een unieke sfeer en uitstraling. Laat jezelf helemaal gaan in de natuur in Thalassa Dive & Wellbeing Resort Manado, met accommodaties variërend van 2 villa’s (elk met 2 apart te boeken slaapkamers) en 5 ruime bungalows. Voor solo reizigers bieden we uitkomst met onze 2 prachtige single kamers. Beoefen yoga, verwen jezelf met een massage, of neem duik in het chloorvrije zwembad. Echt een unieke ervaring in Noord Sulawesi!
Duiken vindt plaats in Bunaken National Park en daarbuiten, maar ook de Bangka archipel in het noorden. Boten vertrekken vanaf de steiger van het dorp Bahowo, op slechts 5 minuten van ons resort.

Thalassa Dive Resort Lembeh is ons boutique resort. Met 9 ruime bungalows en 3 eenpersoons deluxe kamers maken dit een zeer gunstige plek om de unieke onderwaternatuur van de Lembeh Strait te verkennen.

Wij staan klaar om je te verwelkomen bij Thalassa Dive Resorts Indonesia, de plek waar gasten als vrienden vertrekken!

Thalassa_Indonesie_bungalow double interior sea view thalassa lembeh
Thalassa_2023_bungalow-thalassa-DSC02618-2
Thalassa_2023_DSC07248
Thalassa_2023_DSC08507

3 reacties

  1. Alleen Simone is al voldoende reden om hiervoor te gaan.

    REAGEREN
  2. Wij zjn op dit moment, om 17:09 in een huisje van Thalassa Dive Resort (vlak bij Manado) en net terug van 2 duiken. 1 bij het eiland Bunaken en 1 iets verder dan de pier waar de 2 boten om vanaf te duiken altijd liggen. Overal is het onderwater leven verschillend en uitdagend voor elke duiker.
    Dus als je kan, neem dan contact op met de front office : +62 882-0214-61066 !
    ….where guests leave as friends ! ! !

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief