Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

10 + 1 redenen om te kiezen voor een Aqua Lung trimvest

Waarom je zou kiezen voor een trimvest van Aqua Lung? Dit zijn tien redenen – en alsof dat niet genoeg is, geeft Aqua Lung in februari ook een cadeautje weg! 

1. SureLock II ™ systeem

Bijna alle Aqua Lung trimvesten zijn loodgeïntegreerd of hebben de optie. Ze zijn dan voorzien van het SureLockII-systeem. Je plaatst de loodpocket eenvoudig in het trimvest. De hoorbare “klik” is het teken dat de loodpocket veilig en geborgd op zijn plaats zit. In geval van nood kunnen de loodpockets met één ferme ruk aan de handvatten afgeworpen worden.

2. Griplock – tankband

Een gemakkelijke en veilige oplossing om een fles aan het trimvest te bevestigen.  Voorbij zijn de dagen van ingewikkeld bandsteken. Je hoeft je geen zorgen te maken over je vingers dankzij de innovatieve “Finger saver”-functie. Door de sparingen in het klittenband weet jij precies hoe je de band moet instellen voor bijvoorbeeld een 10 of 12 liter fles.

3. i3 Control System

Nooit meer zoeken naar je inflatorslang want het hendeltje van het i3 systeem vind je altijd op dezelfde plaats.  Haal je het hendeltje omhoog, dan blaas je lucht in je trimvest en ga jij dus omhoog. Druk je het hendeltje naar beneden, dan ontlucht  het trimvest precies op het juiste ontluchtingsventiel.  Toch liever een standaardinflator of heb je die nodig voor opleidingen? Kies dan voor een trimvest zonder i3 systeem of monteer eenvoudig de standaard powerline inflator als extra op je i3 trimvest.

4. Flat E-valves

Op alle Aqua Lung Trimvesten met het i3 Systeem. Wanneer je het hendeltje van je i3 systeem naar beneden brengt, zal het trimvest op 2 plaatsen ontluchten. Op de schouder en onder op de rug. De lucht ontsnapt via de low-profile klep die het hoogste in het water ligt. Doordat het een one-way klep betreft, zal er geen water via de andere klep het trimvest binnenlopen. Uiteraard is de klep op de schouder ook met een trekkoord te ontluchten.

5. D-ringen

Ja ja, die zitten op ieder merk trimvest horen we je denken.  Toch zullen onze D-ringen je verbazen en je duik gemakkelijker maken. Doordat ze een klein beetje gebogen zijn, staat de ring ietwat van het trimvest af waardoor het aanklikken van bijvoorbeeld je spiraalkoord geen gedoe meer oplevert.

6. Wrapture Harnass

Het geïntegreerde Wrapture ™ harnassysteem werkt als een soort van rugzak. Het zorgt dat je comfortabel rechtop kan staan, terwijl de cilinder perfect verticaal en dicht bij het lichaam blijft. Samen met de draaibare schoudergespen en een aangepaste backplate, zorgt dit voor comfort en stabiliteit. Ideaal als je een stukje moet lopen voordat je bij het water bent. Duiken was nog nooit zo comfortabel.

7. Verstelbare borstband

Bij veel van de Aqua Lung trimvesten is de borstband langs een rail-systeem in hoogte verstelbaar. Heel handig als je bijvoorbeeld met een droogpak duikt. Je schuift de borstband naar boven of beneden precies zoals jij het wilt.

8. Trimvesten speciaal voor dames

Bij de ontwikkeling van een damestrimvest komt veel meer kijken dan alleen het uitzoeken van een leuk motiefje of kleurtje. Al onze trimvesten worden ontworpen met als doel jou als duiker zo veilig en comfortabel mogelijk te laten duiken.  De borstgespen van een Aqua Lung damestrimvest zijn vaak omhoog gebracht (tot op de schouder) om vervelende drukpunten te voorkomen. De luchtkamer van een damestrimvest is zo ontworpen dat deze boven de heup blijft. Dit voorkomt wrijving tussen het trimvest en je pak.

9. Mesbevestigingspunten

Alle Aqua Lung Trimvesten zijn voorzien van 2 kleine zeilringen waarop je eenvoudig een Aqua Lung  Squeeze lock mes naar keuze kunt monteren. Als je het mes echt nodig hebt, is het dicht bij de hand.

10. Keuze genoeg

We hebben meer dan 13 verschillende type trimvesten in ons assortiment. Deze zijn ook nog eens direct leverbaar vanuit ons magazijn in Nederland en tijdens Duikvaker nemen we alle verschillende trimvesten in alle maten mee. Dat zijn er in totaal meer dan 50! Je kunt ze op onze stand 414 bewonderen en zelfs passen. Wij kunnen je alle unieke eigenschappen van de verschillende trimvesten laten zien en uitleggen. We kunnen je nog meer mooie en unieke eigenschappen van de trimvesten laten zien, we zullen je adviseren over de maat en helpen je de juiste keuze te maken tussen al die verschillende vesten. Grote kans dat jij na het bezoek aan onze stand zeker weet dat je volgende trimvest er eentje van Aqua Lung zal zijn. Sterker nog waarschijnlijk weet je ook al precies welke het gaat worden!

11. Tijdelijk een cadeautje van Aqua Lung

Koop je in de maand februari 2019 een Aqua Lung trimvest, dan krijg je van AmilcoSports (importeur van Aqua Lung in Nederland) een Squeeze Lock mes t.w.v. €49,- cadeau! Je koopt het Aqua Lung trimvest gewoon bij een Nederlandse Aqua Lung dealer.  Je mailt voor 10 maart een kopie van de aankoopbon, het serienummer van je trimvest en je NAW-gegevens naar AmilcoSports en ontvangt niet veel later een gratis Aqua Lung Squeeze Lock mes helemaal gratis thuis gestuurd.  Zoek de dichtstbijzijnde Aqualung Dealer via www.amilcosports.nl/corporate en klik voor de volledige actievoorwaarden.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief