Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Thema-fotoduik met Thomas Van Puymbroeck en Filip Staes

Thomas Van Puymbroeck en Filip Staes van Onderwater Fotografie Academie slaan op 20 juni de handen in elkaar voor een ‘thema-fotoduik’. Doe je mee?

Foto: Thomas Van Puymbroeck.

Met de Put van Ekeren als uitvalsbasis hebben we een uitstekend zoetwaterbiotoop om te fotograferen. Deze put bulkt van het leven, er zit grote vis zoals snoek, karper en zeelt maar ook verschillende macro onderwerpen zoals slakjes en zoetwaterkreeftjes.

Olympus Visionary Thomas Van Puymbroeck zal je er een paar tips en tricks verklappen voor het fotograferen met een Olympus camera. Heb je een TG5/TG6, PEN of OMD, dat kan allemaal. Geen zorgen als je geen Olympus camera hebt: Hugyfot World ambassadeur Filip Staes zal ook zijn geheimen delen.  Iedereen is van harte welkom na inschrijving.

Elke duik bij Onderwater Fotografie Academie verloopt volgens een thema en deze keer kozen we voor “avondfotografie”. Hierover wordt eerst een korte briefing gegeven en daarna gaan we te water. Maximum duiktijd is 90 min. Na de duik is er een gezellige informele nabespreking met debriefing over hoe de duik en het fotograferen verlopen is en een gratis drankje. Eventuele vragen of problemen worden samen besproken. Achteraf mag je vijf foto’s doorsturen waar je feedback over krijgt per e-mail.

Datum: 20 juni om 20 uur
Locatie: Put van Ekeren
Inschrijven: uitsluitend via http://www.o-f-a.be/thema-fotoduiken.html (ook voor meer informatie)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief