Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Indonesië - algemeen / Nieuws

Team Thalassa doet een oproep!

Een iconische figuur in de duikwereld: Simone Gerritsen. Altijd staat ze klaar voor anderen, maar nu is haar iets overkomen. Haar team doet een oproep.

Al ruim 40 jaar loopt Simone Gerritsen mee in de duikwereld. Ze is PADI Course Director en eigenaar van Thalassa Dive Resorts Indonesia. Sinds 1996 woont ze in Indonesië en is ze ook uitermate betrokken bij de lokale gemeenschap.  In 2001 opende ze een school voor beroepsonderwijs in Tongkaina, een dorpje bij Manado, Noord Sulawesi.

Simone is een ‘bouwer’, maar op 11 september sloeg het noodlot toe. Er brak brand uit in haar eigen huis. De bovenverdieping is totaal verwoest en de schade op de benedenverdieping door water en rook is groot. Zelf is ze oké – ze was op het moment van de brand niet thuis.

De verzekering keert niet uit, maar haar team, voor wie ze altijd klaarstaat, wil dit keer haar helpen en doet een oproep om haar financieel een steuntje in de rug te geven. Zelf zal ze dit nooit vragen, maar dat maakt haar team niet uit. Ze verdient het geholpen te worden!

Doe je mee? Klik!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief