Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Sub Lub Rotterdam – het tweede Suunto Experience Center van de Benelux

AmilcoSports, importeur van Suunto duikinstrumenten, is verheugd om bij Duikcentrum Sub Lub in Rotterdam het 2e Suunto Experience Center van de Benelux te openen. Vorig jaar is de start gemaakt bij Duikcentrum De Grevelingen. In de aankomende periode zullen er meer Suunto Experience Centers geopend worden.

Beleving

Door een in het oog springende vitrine en speciaal opgeleide medewerkers geeft het Suunto Experience Center je de beleving en ervaring die je bij Suunto duikcomputers mag verwachten. Je ziet er alle modellen en varianten Suunto duikcomputers en de daarbij behorende informatie. Een groot scherm vertoond filmpjes over de producten, het merk en de calculatie modellen die Suunto in hun duikcomputers gebruikt.

Touch & Feel

Introduceert Suunto een nieuwe duikcomputer, dan zal je deze als eerste zien bij een Suunto Experience Center. Bij een Suunto Experience Center kun je niet alleen alle modellen zien maar ook voelen en aanraken. Als de Suunto duikcomputer je bevalt kan je deze direct meenemen. Een Suunto Experience Center heeft namelijk alle modellen en varianten altijd op voorraad! Ook alle accessoires, polsbanden, onderdelen en servicebenodigdheden zijn hier direct verkrijgbaar. Wil je een nieuw geïntroduceerd model uitproberen? Ook die mogelijkheid biedt een Suunto Experience Center! Zo is nu de nieuwe Suunto EON Steel uit te proberen bij de Suunto Experience Centers.

Suunto Experience Center_logoOpleiding & training

De speciaal opgeleide medewerkers van het Suunto Experience Center beschikken over een zeer uitgebreide kennis van alle Suunto duikcomputers. Ze kunnen je alles vertellen over de verschillende modellen en de werking en instellingen van een Suunto duikcomputer. Uiteraard beschikt een Suunto Experience Center over alle tools, kennis en originele onderdelen om jouw Suunto duikcomputer te servicen.

Dit bericht delen

Avatar
AmilcoSports

AmilcoSports is distributeur van de premium merken Suunto, Aqua Lung, Bare en MetalSub.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *