Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Nieuw! Maak kennis met de Suunto EON Core duikcomputer

Suunto lanceert een compacte lichtgewicht duikcomputer met uitstekende afleesbaarheid en een grote hoeveelheid functies voor een veelzijdige groep van duikers. Maak kennis met de Suunto EON Core.

Klik op Play om de video te starten.

Suunto introduceert de nieuwe kleurrijke Suunto EON Core, een compacte duikcomputer met een groot kleurenbeeldscherm, ontworpen om beginnende, actieve en gevorderde recreatieve duikers te dienen. Met moderne functies zoals mobiele connectiviteit, draadloze flesdrukoverdracht met de Suunto Tank POD, te updaten software en een herlaadbare batterij is deze duikcomputer een trouwe duikpartner die met je meegroeit.

“Het uitgangspunt bij het ontwerpen van de Suunto EON Core was, naar behoefte van duikers, een compacte lichtgewicht duikcomputer met kleurenscherm te ontwikkelen zonder afbreuk te doen aan de functies en technologie waar Suunto bekend om staat. ” vertelt Juha Suoniemi, Dive Business Unit Director van Suunto.

Uitstekend afleesbaar
Het brede, heldere kleurenscherm van de Suunto EON Core biedt in hoge contrastkleuren alle belangrijke details van de duik. De nieuwe prominente weergaveoptie toont de belangrijkst e duikinformatie in grote gemakkelijke leesbare en te begrijpen cijfers.  De achtergrondverlichting die altijd aanstaat, zorgt ervoor dat u de belangrijke vitale gegevens kunt zien, zelfs tijdens het verkennen van wrakken in donkere wateren of tijdens nachtduiken.

Als beginnende duiker kunt u de duidelijke, gebruiksklare standaardschermen voor uw duik kiezen. Suunto CustomDisplay ™ maakt het voor meer gevorderde duikers mogelijk om de functies tot wel 5 verschillende displays aan persoonlijke duikvoorkeuren aan te passen.

Licht van gewicht en herlaadbaar met gebruiksvriendelijke menu’s
De opnieuw samengestelde composiet behuizing is licht van gewicht en is met een elastomeerband of bungee (optioneel verkrijgbaar) comfortabel voor iedere polsgrootte. De batterij is herlaadbaar en kan via USB gemakkelijk worden opgeladen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het vervangen van batterijen. Afhankelijk van uw instellingen kunt u met een volle batterij 10 tot 20 uur duiken. De intuïtieve 3-knops menulogica, bekend van de Suunto EON Steel, maakt de Suunto EON Core onder water moeiteloos bedienbaar, zelfs met dikke handschoenen aan. De Suunto EON Core ondersteunt 17 talen, waaronder Nederlands.

Draadloze overdracht van duik log en te updaten software
Na de duik kunt u duiken overbrengen naar de Suunto Movescount App via een draadloze Bluetooth- verbinding met een mobiel apparaat. U kunt ook uw instellingen veranderen, een logboek bijhouden en uw onderwateravonturen en foto’s delen op Suunto Movescount.  De Suunto EON Core is ook te gebruiken met de Suunto Tank POD. U kunt draadloos verbinding maken met maximaal 10 Suunto Tank PODs om de tank- en gasinformatie tijdens de duik te tonen. De Suunto EON Core is dankzij de te updaten software een duikcompagnon voor de aankomende jaren .

De Suunto EON Core is leverbaar vanaf najaar 2017 met een adviesprijs van € 699 . De Suunto Tank POD is leverbaar voor € 299.

Zoek een Suunto Dealer….

Kijk ook de productvideo boven aan dit bericht!

3 reacties

 1. Avatar

  Wat houdt ‘lichtgewicht’ bij een duikcomputer in? Het is toch een vrij grote computer? Is deze lichter dan een D4 bijvoorbeeld?

  REAGEREN
 2. Avatar

  De zoveelste mislukte poging van SUUNTO om zich te bevestigen/bewijzen op de technische duikmarkt . Mooie display maar dan is ook alles hiermee gezegd. Ik wacht nog steeds op een echte concurrent van de shearwater petrel

  REAGEREN
  • Avatar

   ik bedoelde wel de shearwater perdix, niet de shearwater petrel … De prijzen bij SUUNTO zijn ook niet van de poes trouwens

   REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief