Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Blog

Stadsbus

Vanaf nu kun je de fotoblogs van onderwaterfotograaf Cor Kuyvenhoven ook op DuikeninBeeld volgen. Een foto met daarachter een kort verhaal.

Duiken op de stadsbus in de Vinkeveense Plassen blijft een leuke ervaring. Zeker met het zicht, dat in de winter beter is dan in de zomer. Of zou dit komen doordat er zo weinig duikers zijn zin hebben om te duiken in een watertemperatuur van 4 graden? Ik moet toegeven: toen ik vanmorgen om 9:00 aan de waterkant stond met een hagelbui op mijn duikmuts stond ik ook niet popelen om het water in te springen. Waarom dan wel? De reden om het te doen is dat ik een nieuwe camera heb gekocht en die heel graag wilde uitproberen. Ticket Rode Zee zit er even niet in met deze uitgave, dus dan maar even kou lijden.

Binnenkort ga ik toch maar weer, zo blij ben ik met het resultaat.

Duik mee onder met onderwaterfotograaf Cor Kuyvenhoven en laat je betoveren door de wonderschone onderwaterwereld. Met ruim 20 jaar ervaring als fotograaf van de natuur in zee en meren is Cor Kuyvenhoven een begrip in de Nederlandse duikwereld en ver daarbuiten. Hij heeft inmiddels vele publicaties in gerenommeerde tijdschriften en kranten op zijn naam staan.

Links:

http://corkuyvenhoven.com

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief