Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

SSI duikstek van de maand: TODI

Elke maand kiest SSI een Duikspot van de maand ergens in de wereld. In april is het TODI in België.

TODI is het eerste indoor snorkel- en duikcentrum in Europa waar duikers de wonderen van de onderwaterwereld onder optimale en veilige omstandigheden kunnen beleven. Op deze speciale duikspot duik je met kleurrijke zoetwatervissen tussen decoratieve elementen. Het centrum is gevestigd op het terrein van de mijn i Beringen. Het bassin is 10 meter diep en heeft een diameter van 6 meter. De watertemperatuur is 23 graden.

In TODI zitten meer dan 30 soorten vis, in totaal ruim 2500 exemplaren end at aantal neemt alleen maar toe. De vissen zwemmen, paaien en vinden een schuilplaats tussen decorlementen zoals grotten, mijnen, autowrakken en in de onderwaterbar. Het is dan ook één van de meest verrassende duiklocaties ter wereld, waar het hele jaar door kan worden gedoken.

TODI is een Mares testcentrum, waar je de nieuwste duikmaterialen kunt testen en ook duikopleidingen kunt volgen. De TODI instructeurs die meerdere talen spreken, staan hoog aangeschreven en verbonden aan de beste opleidingsorganisaties. Ook voor evenementen op maat kun je bij TODI terecht.

Niet-duikers kunnen via diverse ramen een kijkje onder water nemen. Kinderen vergapen zich aan de freedivende zeemeerminnen. Ook kun je met volgelaatsmasker op naar de onderwaterbar lopen.
Na de duik is de brasserie de plek om na te genieten van de duik.

TODI biedt duikers een unieke beleving. Welke duiker droomt niet van helder warm water en kleurrijke vis. België heeft het!  TODI is the place to be voor een Ultimate Diving Experience. Welkom in de prachtige onderwaterwereld.

www.todi.be
www.divessi.com

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief