Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Shark Explorers, Bahama’s

De Bahama’s is een van de beste plekken ter wereld om diverse soorten haaien in hun natuurlijke omgeving te zien. Shark Explorers neemt je mee aan boord van hun catamaran.

Shark Explorers en haaien… je zegt het in één adem. Shark Explorers heeft een grote expertise, zowel in de Bahama’s als in Zuid-Afrika. In de Bahama’s brengt de catamaran ‘Great White’ je naar de hotspots voor haaien. Een ongelooflijke ervaring is gegarandeerd!

Get up close and personal met allerlei soorten haai, van tijgerhaaien tot hamerhaaien, van citroenhaaien tot stierhaaien, van Oceanic Whitetips tot rifhaaien en verpleegsterhaaien. En niet alleen duik, snorkel of freedive je met deze prachtige dieren, de crew van Shark Explorers zal hun kennis én het respect voor deze haaien zeker met je delen.

Shark Explorers biedt meerdere trips aan: Bimini Hammerhead Sharks, Tiger Sharks, Bimini Hammerhead and Tiger Shark Combi, Cat Island Oceanic White Tips. Welke trip wanneer plaatsvindt, hangt af van het seizoen. Tijdens de trips ligt de focus weliswaar op een bepaalde soort, maar is er zeker ook tijd voor een rif- of wrakduik of snorkeltrips.

Catamaran

Je verblijft tijdens de trip op de ‘Great White’,  een 14 meter lange catamaran. Het is onder alle omstandigheden een stabiel schip, dat volledig is ingericht voor de haaientrips van Shark Explorers.  Er is plek voor acht gasten in vier hutten, de groepen zijn dus klein.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief