Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Bert Peters – Sepia´s kom je nog steeds overal tegen

Bert Peters maakte een duik bij duikstek Goudzwaard, op een tropische warme dag. Aan het begin van de duik viel het zicht tegen, maar gelukkig werd het zicht steeds beter.


Datum: 24 augustus 2016
Duiklocatie: Goudzwaard

duikreport-call-to-action-350x85

Dit bericht delen

Bert Peters
Bert Peters

Ik ben padi o.w.d. en ik duik sinds 1999. De teller staat inmiddels op 850 duiken. Ik duik wekelijks in Nederland en tijdens vakanties in het buitenland vaak samen met mijn dochter. Mijn favoriete duikstekken zijn in Zeeland, ik probeer ook alles zo goed mogelijk vast te leggen op film en deel deze dan graag op Facebook en Youtube.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *