Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Sealife heeft nieuws én een speciale aanbieding op Duikvaker!

Sealife Onderwatercamera’s is natuurlijk ook op Duikvaker 2024. Kom zeker langs voor de nieuwe producten en een speciale aanbieding!

Primeur! Wide Angle Dome lens voor Sealife SportDiver SmartPhone Housing

Op Duikvaker komt Sealife met een primeur: de groothoek-dome-voorzetlens voor de SL400 SportDiver Smartphone onderwaterbehuizing. Hoewel deze pas over een aantal maanden werkelijk beschikbaar komt voor de duiker, kun je hem op de beurs alvast zien en vasthouden. De domelens verbreedt de beeldhoek van je opname zonder dat deze al te veel vervormt op de hoeken. Het geeft een breder, maar wel een natuurlijker beeld. De domelens is een acrylconstructie die je met een eenvoudige druk op de voorkant van de behuizing klikt. Het beste kan je de lens gebruiken in combinatie met een SeaDragon foto-/videolamp. Dan heb je direct meer kleur in je opnames en is je set is redelijk neutraal uitgetrimd.

Sealife SL400 SportDiver lenshouder en groothoeklens

Voor de meer eisende SmartPhone onderwaterfotograaf hebben we de nieuwe lenshouder op de beurs. Een systeem dat je op de voorkant van je behuizing monteert. Daarop kan je met behulp van de schroefdraadaansluiting redelijk universeel verschillende lenzen gebruiken in combinatie met je Sealife SportDiver. Sealife komt hiervoor met de Wide Angle Dome Lens SL054 conversielens. Met een 0,7 factor verbreedt deze lens de beeldhoek met +43% en dat met minimale vignettering.
De positie van de lens is horizontaal en verticaal instelbaar zodat het brandpunt van de lens op de juiste plaats door de groothoekconverter valt.
Ook deze lenshouder en optionele lens zullen ergens in de komende maanden beschikbaar komen.

GRATIS Sea Dragon 2000F Foto-/videolamp ter waarde van € 479

Het is echt waar! Als je een Sealife Micro 3.0 onderwatercamera koopt, dan krijg je er nu tijdelijk voor dezelfde prijs van € 749 nu een Sealife SeaDragon 2000F foto/videolamp inclusief grip en tray bij. Dit is een tijdelijke actie. De verwachting is dat de set tot en met de beurs beschikbaar is en dat ze daarna zijn uitverkocht. Wachten is geen optie. Dan is de kans groot dat de actie voorbij is, want op = op.

Buoyancy Flotation Rings

Voeg drijfvermogen toe aan je SeaLife onderwatercameraset voor betere bediening en controle. De duurzame foamringen met hoge dichtheid worden bevestigd aan Flex-Connect flex-armen en grips. Elke ring voegt 140 gram drijfvermogen toe. Met buoyancyringen blijft je SeaLife onderwatercamera met verlichting beter rechtop in het water, zodat je hem comfortabeler kunt bedienen en meer controle hebt.

De SeaLife SportDiver met dual tray, twee handgrepen, twee flexarmen en twee Sea Dragon 5000+ lampen heeft bijvoorbeeld een negatief drijfvermogen van 23 ounces. Door 4 ringen toe te voegen wordt het gewicht van de cameraset onder water teruggebracht tot slechts 90 gram negatief drijfvermogen. Als je de cameraset positief drijvend wilt maken, voeg dan nog een paar ringen toe.

Er zitten 4 buoyancyringen in een verpakking (SL931).

— Kom naar de Sealife stand op Duikvaker! We vertellen je graag meer. —

Sea Dragon 5000+ met Color Boost

De compacte Sea Dragon 5000+ met Color Boost™ Photo/Video Light is een krachtige foto-, video- en duiklamp – onder water verdwenen kleuren worden weer teruggehaald door een rode en witte lichtbron te combineren, dat geeft een gebalanceerd, warm effect. Met een simpele druk op de knop kun je van een heldere lichtbundel van 5000 lumen overschakelen naar de Color Boost-functie die warmte toevoegt met behulp van de eigen rode leds en die een warme kleurtemperatuur van 3700 Kelvin geeft. De helderheid kan ook worden aangepast tot 6000 lumen gedurende 2 minuten (om energie te besparen) en 6000 lumen met Color Boost (4000K kleurtemperatuur), 3000 lumen, 1500 lumen en alleen-rood “Stealth”-modus. Alleen al de twee rode leds zijn perfect voor nachtduiken – zo schrik je het onderwaterleven niet af.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief